Libnet.ro
UNICEF

09:01

inca o localitate in carantina. Anuntul momentului in Romania

Playtech Playtech,
inca o localitate in carantina. Anuntul momentului in Romania

Stare de alerta in Romania. Imediat dupa aparitia legii, inca o localitate a fost introdusa in carantina. inca o localitate in carantina. Anuntul momentului in Romania Dupa ce in ultimele doua saptamani au fost depistate 15 cazuri de COVID-19, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a decis miercuri instaurarea carantinei in satul Gornet din . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din .

Adio, vacanta de vara! Ludovic Orban, anuntul momentului: Putem sa le amanam, tinerii au toata viata inainte

Ludovic Orban le-a transmis ieri seara romanilor un mesaj de interes general. Chiar daca e vara si suntem dornici de mers in vacante, premierul ne recomanda sa evitam anumite locuri care reprezinta posibile focare de infectie. De asemenea, acesta insista ca romanii care vor neaparat in vacanta sa mearga in Romania. Nu merg in vacanta .

Senatul a respins proiectul de lege. Anuntul momentului in Parlament

Proiectul de lege a fost initiat de USR si a fost respins de catre Comisia juridica a Senatului. Acesta a fost respins si de Camera Deputatilor. Senatul a respins proiectul de lege. Anuntul momentului in Parlament Proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )