Libnet.ro
UNICEF

07:15

inca un medic a murit din cauza coronavirusului: Azi nu imi vine sa cred ca nu mai este

B1 B1,
inca un medic a murit din cauza coronavirusului: Azi nu imi vine sa cred ca nu mai este

Este doliu in lumea medicala din Dolj, unde un medic a fost rapus de noul coronavirus. Estevorba de medicul Cristiana Pirsoi. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook, de medicul primar dr. Livia. continuă pe B1

Un alt roman cunoscut a murit din cauza coronavirusului. Avea doar 44 de ani

Conform datelor de ieri, 4 septembrie, in Romania sunt 3. 812 persoane decedate in urma infectarilor cu noul coronavirus. La aceasta lunga lista a deceselor se mai adauga un nume important din magistratura romana, decedat in cursul zilei de ieri. Un nou roman cunoscut a murit din cauza coronavirusului Conform informatiilor aparute in presa, un pacient .

Omul de afaceri Ionel Turturica a murit din cauza infectiei cu COVID-19

Omul de afaceri Ionel Turturica a murit din cauza infectiei cu COVID-19. Avea 63 de ani si se afla de mai multe zile la terapie intensiva.

Peste 7.000 de cadre medicale au murit din cauza Covid-19 la nivel mondial, potrivit Amnesty

Cel putin 7. 000 de cadre medicale au murit din cauza Covid-19 in intreaga lume, Mexicul fiind cea mai afectata tara, potrivit unui raport al Amnesty International publicat joi, relateaza AFP.

Fostul vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, a murit din cauza infectiei COVID-19

Fostul vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, a murit, vineri, la Spitalul de Boli Infectioase. Acesta a fost intrenat in stare foarte grava la Terapie Intensiva, din cauza infectiei cu Covid-19.

inca un medic roman a murit din cauza COVID-19

Un medic din Dolj a pierdut lupta cu noul coronavirus.

Studiu: Cel putin 7.000 de cadre medicale au murit din cauza COVID-19 la nivel mondial

O noua analiza a Amnesty International a constatat ca cel putin 7. 000 de lucratori din domeniul sanatatii au murit in intreaga lume dupa ce au contractat COVID-19. Se confirma ca cel putin 1. 320 de.

Mihai Gadea, atac dur la Monica Anisie din cauza lui Selly! Cat de lipsit de inteligenta

Mihai Gadea o ataca pe Monica Anisie dupa ce aceasta a refuzat intalnirea cu Selly? Ce spune jurnalistul despre raspunsul negativ al ministrului Educatiei cu privire la solicitarea tanarului? Mihai Gadea, atac la adresa Monicai Anisie Mihai Gadea a comentat refuzul ministrului Educatiei. Cunoscutul prezentator nu a vazut deloc cu ochi buni faptul ca Monica .

Anuntul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti pentru persoanele care cer eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19

Directia de Sanatate Publica Bucuresti anunta ca incepand de joi nu se mai primesc documente in format fizic de la persoanele care se prezinta la sediul din strada Avrig pentru eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19.

Mircea Badea, atac dur la Dana Budeanu din cauza studiilor ei: O fi fost sa ude buretele

In ultima vreme, celebrul moderator Mircea Badea a inceput sa fie din ce in ce mai vocal cand vine vorba de personajele din showbiz-ul romanesc, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3, in Gura Presei, uneori chiar pe buna dreptate. Mircea Badea, este cunoscut pentru replicile sale dure si transparente Daca despre actuala criza .

Orban, atac la CCR din cauza cresterii cazurilor COVID: E o institutie controlata de PSD

Ludovic Orban ataca din nou Curtea Constitutionala a Romaniei. Premierul spune ca judecatorii CCR sunt vinovati pentru inmultirea cazurilor de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )