Libnet.ro
UNICEF

18:15

inca sase luni de sanctiuni impotriva Rusiei, a decis vineri UE

România Liberă România Liberă,
inca sase luni de sanctiuni impotriva Rusiei, a decis vineri UE

Uniunea Europeana a prelungit pana la 31 ianuarie 2017 sanctiunile impotriva Rusiei. Acestea au fost introduse la 31 iulie 2014 pentru o perioada de un an, ca raspuns la actiunile Rusiei de destabilizare a situatiei in Ucraina. continuă pe România Liberă

Lovitura dura data Rusiei de Uniunea Europeana. Sanctiunile economice au fost prelungite pentru inca sase luni

Uniunea Europeana a prelungit oficial vineri cu sase luni, pana la 31 ianuarie 2017, sanctiunile economice dure adoptate impotriva Rusiei in vara lui 2014 pentru presupusa implicare a acesteia.

Lucrarile la pasajul suprateran de la Domnesti ar putea fi intarziate inca doua luni

Lucrarile la pasajul suprateran de la Domnesti, de pe centura Capitalei, atribuite asocierii Straco - Comnord - Specialist Consulting, pentru 91,5 milioane lei circa 20 milioane euro), ar putea fi intarziate inca doua luni, dupa ce unul dintre ofertanti a atacat la Curtea de Apel decizia de respingere a contestatiilor, potrivit consilierului premierului Ciolos pe probleme de infrastructura, Catalin Drula. Proiectul pasajului de la Domnesti a fost inceput, pe hartie, inca din anul 2006, dar ani la rand nu s-a facut niciun pas concret pentru derularea proiectului.

Au existat avertizari de calatorie in Turcia inca de luni. Ce informatii au avut serviciile secrete

Avertizari de calatorie pentru Turcia au fost inca de luni, dar acestea nu au fost precise, spune fostul consilier prezidential Iulian Fota. Acesta a mai explicat la pentru Digi24 ca daca intr-adevar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )