Libnet.ro
UNICEF

20:00

inca nu e totul pierdut! Cum poate ajunge Simona Halep numarul 1 mondial in cel mai scurt timp

Antena3 Antena3,
inca nu e totul pierdut! Cum poate ajunge Simona Halep numarul 1 mondial in cel mai scurt timp

Simona Halep a ratat pentru a treia oara sansa de a deveni numarul unu mondial. Chiar daca s-a propagat informatia ca sportiva nu va veni la BRD Bucharest Open, organizatorii spera ca, dupa ce se va. continuă pe Antena3

Adevarul Live: Care va fi cheia partidei care o poate instala pe Simona Halep in fruntea ierarhiei tenisului feminin

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, astazi, in sferturile de finala de la Wimbledon, cu Johanna Konta 7 WTA). Meciul o poate propulsa pe romanca pe locul 1 WTA.

Simona Halep la doua victorii distanta de primul loc WTA

Jucatoarea Simona Halep are o sansa de a ajunge numarul unu mondial dupa Wimbledon, insa totul depinde de un parcurs cat mai lung la Grand Slam-ul din capitala Regatului Unit.

Simona Halep la o victorie distanta de primul loc WTA

Jucatoarea Simona Halep are o sansa de a ajunge numarul unu mondial dupa Wimbledon, insa totul depinde de un parcurs cat mai lung la Grand Slam-ul din capitala Regatului Unit.

Simona Halep, RAVASITA dupa meciul pierdut la Wimbledon: Mesajul TULBURATOR al romancei (FOTO)

Simona Halep, ravasita dupa meciul pierdut marti in sferturile de finala de la Wimbledon. Partida pierduta in fata reprezentantei gazdelor, Johanna Konta, a facut ca Simona sa rateze sansa de a ur.

Simona Halep, dupa infrangerea de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea. Am multi ani in fata pentru a ajunge numarul unu

Tenismena Simona Halep a declarat, dupa infrangerea suferita la Wimbledon, ca este multumita de performanta sa, potrivit wtatennis. com.

Simona Halep a pierdut meciul cu Johanna Konta in sferturile de finala de la Wimbledon. Simona putea deveni numarul 1 in clasamentul WTA

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat, marti, calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, si sansa de a deveni noul lider al clasamentului mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa eliminarea Victoriei Azarenka

De doua victorii avea nevoie Simona Halep pentru a ajunge numarul unu mondial inaintea disputei cu Victoria Azarenka din optimile turneului de la Wimbledon. Primul pas a fost facut in urma succesului, scor 7-6 3), 6-2, obtinut in fata jucatoarei din Belarus.

Simona Halep, pacalita de fanii englezi! Moment incredibil la ultimul punct al meciului pierdut la Wimbledon

Simona Halep a ratat sansa de a trece pe primul loc in clasamentul WTA dupa ce a fost invinsa de britanica Johanna Konta in 3 seturi, in sferturile de finala de la Wimbledon. Finalul partidei.

Simona Halep, reactie inaintea meciului care o poate face numarul 1 mondial

Meciul de azi, care va incepe in jurul orei 17:30, o poate duce peSimona Haleppe primul loc in ierarhia mondiala, dar Johanna Konta i-a pus multe probleme in trecut. Simona Halep.

Simona Halep contra Johannei Konta, in sferturile de finala de la Wimbledon. Simona a castigat primul set

Simona Halep a castigat primul set la tiebreak, intr-un meci care o poate aduce pe locul I in clasamentul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )