Libnet.ro
UNICEF

13:30

inca o victima dupa incendiul din COLECTIV. Numarul celor decedati a ajuns la 61

România Liberă România Liberă,
inca o victima dupa incendiul din COLECTIV. Numarul celor decedati a ajuns la 61

Inca o persoana, ranita in incendiul din Colectiv, a murit. continuă pe România Liberă

Incendiul din Colectiv: Patru raniti internati la Bagdasar-Arseni, externati luni

Patru din cele cinci victime ale incendiului din Colectiv, internate la Spitalul Bogdasar-Arseni vor fi externati, luni, a anuntat managerul unitatii medicale.

Ministerul Sanatatii: 23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in spitale din Bucuresti. 3 sunt in stare critica

23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 3 in stare critica, sunt internati in continuare in spitale din Bucuresti, a anuntat Ministerul Sanatatii. La Spitalul de Arsi sunt internati 5 pacienti, la Spitalul Bagdasar Arseni - 5 pacienti, la Spitalul Grigore Alexandrescu -3 pacienti, la Spitalul Elias - 2, Spitalul Militar Central - 4, Spitalul de Urgenta din Bucuresti - 3, Spitalul CC Iliescu - un pacient.

Cati raniti in incendiul din Colectiv mai sunt in spitalele din Capitala

In spitalele din Capitala mai sunt internate, joi, 23 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt in stare critica, alti aproape 30 de pacienti fiind spitalizati in clinici din .

Incendiu din Colectiv: 23 de victime in spitale romanesti, 30 in clinicile straine

In spitalele din Capitala mai sunt internate, joi, 23 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt in stare critica, alti aproape 30 de pacienti fiind spitalizati in clinici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel si Germania.

REVISTA BLOGURILOR. Familia celei de-a 60-a victime din Colectiv, mintita de medici

Pe bloguri citim, joi, despre medicii din spitalul in care a fost tratata ce-a de-a 60-a victima din Colectiv care au modificat gradul de arsura in documentele medicale ale lui Alex Hogea, cat si despre participarea cetatenilor la actul de justitie, care s-a dublat, in ultimii doi ani.

Andreea Marin l-a adus in Romania pe medicul turc Mutaf pentru a ajuta victimele din Colectiv

Prof. Dr. Mehmet Mutaf, de la Acibadem, a ajuns ieri in Romania, la ivitatia Andreei Marin, pentru a vizita cativa pacienti din spitalele din Bucuresti, victime ale incendiului din Colectiv. Specialistul, care a tratat chirurgical cu succes multe cazuri grave, s-a lovit, insa, de reticenta medicilor din Romania, desi s-a oferit sa ii ajute in clinica din Turcia.

Maria Vulcu, arhitecta decedata in incendiul din Clubul Colectiv, va fi comemorata de elevii fostului ei liceu

Elevii Liceului de arte in care a studiat Maria Vulcu, tanara din Simeria care a amurit in urma incendiului care a avut loc in 30 octombrie, in clubul Colectiv din Bucuresti, vor concerta in memoria ei.

Evadare din Alcatraz. Familiile celor trei prizonieri care au reusit sa scape din faimoasa inchisoare sustin ca acestia sunt inca in viata

Trei spargatori de banci, Clarence Anglin, John Anglin si Frank Morris, au devenit faimosi dupa ce au reusit sa evadeze din faimoasa inchisoare Alcatraz. Construita pe o insula din Golful San Frincisco, se spunea ca ar fi imposibil sa evadezi de aici.

REVISTA BLOGURILOR. Noi dezvaluiri despre moartea lui Alex Hogea, in urma tragediei din Colectiv

Pe bloguri citim,vineri, despre decizia Guvernului Ciolos de a imparti banii pentru autostrazi, noi dezvaluiri in cazul lui Alex Hogea, unul din tinerii care si-au pierdut viata in clubul Colectiv, si despre parintii care uita sa isi ia copiii acasa de la after-school.

Dincolo de obiectivul foto:Expozitie in memoria fotografilor din Colectiv

In perioada decembrie-ianuarie, va avea loc expozitia de fotografie find_us, gazduita in doua locatii din Bucuresti, la ARCUB Gabroveni din Str. Lipscani 84-90 10 decembrie 2015 28 ianuarie 2015) si la Casa Filipescu Cesianu 22 decembrie 31 ianuarie). find_us suntem noi, esti tu, sunt eu, poate sa fie oricine sau e doar un nume sub care un mic grup de oameni doreste sa realizeze evenimente prin care incerca sa foloseasca muschiul memoriei colective a poporului roman: un muschi atrofiat de cotidian, dar care este necesar pentru a fi noi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )