Libnet.ro
UNICEF

20:45

incarcator universal pentru tablete in Uniunea Europeana - micro USB devine si aici standardul

Adevărul Adevărul,
incarcator universal pentru tablete in Uniunea Europeana - micro USB devine si aici standardul

Parlamentul European a luat o decizie astazi de a extinde obligativitatea unui singur standard pentru incarcatoare la telefoane, stabilind ca si tabletele vor avea acelasi regim. continuă pe Adevărul

UE va impune un incarcator universal pentru telefoanele mobile in urmatorii trei ani

Uniunea Europeana s-a angajat joi sa impuna in trei ani incarcatoare universale pentru telefoanele mobile, asa cum cer consumatorii si Comisia Europeana, scrie AFP.

Rusia avertizeaza Uniunea Europeana cu masuri de reciprocitate in cazul impunerii unor restrictii de calatorie pentru parlamentari

Rusia a avertizat ca va lua masuri de reciprocitate daca Uniunea Europeana va impune restrictii de calatorie pentru parlamentari rusi din cauza crizei din Ucraina, informeaza AFP. Rusia va lua masuri.

Statele Unite si Uniunea Europeana, pregatite sa ia masuri serioase in legatura cu criza din Crimeea

Statele Unite si Uniunea Europeana sunt pregatite sa adopte masuri serioase, luni, pentru a raspunde referendumului de duminica din Crimeea, care ar urma sa aprobe alipirea la Rusia, a avertizat, joi, secretarul.

Avertisment pentru Guvern de la Uniunea Europeana: Romania ar putea fi sanctionata pentru incalcarea statului de drept

Comisia Europeana a stabili, marti, un nou sistem de sanctiuni pentru tarile care incalca statul de drept, relateazaB1 TV. Este vorba de un sistem in 3 etape: CE va identifica o solutie, au loc discutii .

Ministrul Costoiu: Romania are cea mai mare pondere a tinerilor fara nicio slujba din Uniunea Europeana

Romania este tara din Uniunea Europeana UE) cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare sau formare, a declarat ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu.

Rusia AMENINTA America si Uniunea Europeana. Anuntul, facut de ministrul rus al Economiei

Ministrul adjunct al economiei Federatiei Ruse, Alexei Lihacev, a declarat joi ca Rusia nu exclude aplicarea de masuri simetrice in cazul in care SUA si Uniunea Europeana vor impune propriile sanctiuni.

Uniunea Europeana va aloca Romaniei 61 milioane euro pentru securizarea frontierelor

Romania va primi cel putin 61 milioane euro, dupa ce Parlamentul European a aprobat, joi, alocarea a 2,6 miliarde de euro, in perioada 2014-2020, pentru securizarea frontierelor externe ale Uniunii Europene,.

Uniunea Europeana ofera Ucrainei reduceri de taxe vamale evaluate la 500 milioane euro pe an

Comisia Europeana a propus, marti, Ucrainei, reduceri de taxe vamale evaluate la circa 500 de milioane de euro pe an, in cadrul unui vast plan de ajutor anuntat saptamana trecuta, informeaza AFP. Am decis o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )