Libnet.ro
UNICEF

12:00

Incendiu la un abator de carne din Constanta. Mai multe birouri, dar si o afumatoare au fost distruse complet

Antena3 Antena3,
Incendiu la un abator de carne din Constanta. Mai multe birouri, dar si o afumatoare au fost distruse complet

S-a dat alarma de incendiu de dimineata, la abatorul de carne din comuna Cumpana din Constanta. Mai multe birouri, dar si o afumatoare au fost distruse complet de flacari, spun autoritatile. Niciun angajat nu. continuă pe Antena3

Perchezitii la o primarie din Dolj si la mai multe firme, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

Politistii fac 12 perchezitii, miercuri, in judetele Dolj, Mehedinti, Olt si Arges, la Primaria Ostreveni, la 12 firme si la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani si infractiuni.

Cum te poate ucide o fotografie pe faleza Cazinoului din Constanta

A vrut sa aiba o amintire frumoasa de la malul marii. Cazinoul din Constanta, in ciuda faptului ca este o ruina, a atras-o. S-a sprijinit de balustrada, iar sotul ei incerca sa prinda cel mai bun cadru pentru o fotografie. Brusc, balustrada s-a rupt si femeia a cazut in gol de la aproape trei metri. A avut insa zile si a scapat cu viata.

O femeie a CAZUT de pe faleza Cazinoului din Constanta

O femeie a fost ranita, marti seara, dupa ce a cazut de pe faleza Cazinoului din Constanta pentru ca s-a rupt balustrada. Femeia s-a prabusit de la aproximativ trei metri.

O femeie A CAZUT de pe faleza cazinoului din Constanta

O femeie a fost ranita, marti seara, dupa ce a cazut de pe faleza Cazinoului din Constanta pentru ca s-a rupt balustrada, ea prabusindu-se de la aproximativ trei metri, conform Mediafax. Cadrele medicale.

Samsung va lansa mai multe dispozitive cu Tizen anul acesta

In cursul acestui an, Samsung ar putea lansa mai multe telefoane dotate cu propriul sau sistem de operare. Coreenii de la Samsung nu vor renunta la sistemul lor de operare. La un moment dat, aceasta a declarat ca este mai usor decat orice alt sistem de operare mobil de pe piata. Eficienta ar urma sa [] Samsung va lansa mai multe dispozitive cu Tizen anul acesta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

TVR 1 va difuza mai multe filme si show-uri de divertisment si mai putine programe de informare

TVR 1 va difuza, in aceasta vara, mai multe filme si show-uri de divertisment si mai putine emisiuni de informare, potrivit noii structuri de programe a principalei televiziuni din portofoliul SRTv, aprobata marti de Consiliul National al Audiovizualului CNA), arata Mediafax.

Risc de imbolnavire, in mai multe comune buzoiene, din cauza prezentei unei bacterii in apa de baut

Apa potabila din zeci de localitati ale judetului Buzau contine, pe langa cote mari de fier si amoniu, colonii de bacterii coliforme si Escherichia coli, valorile fiind ingrijoratoare, potrivit DSP Buzau. in 2014, Directia Judeteana de Sanatate Publica a efectuat mai multe analize de laborator in urma carora a reiesit ca un sfert dintre probele recoltate din instalatiile furnizoare de apa potabila sunt necorespunzatoare.

Republica Moldova: Partidele proeuropene au castigat cele mai multe primarii la alegerile locale

Partidele proeuropene din Republica Moldova au castigat cele mai multe primarii, inclusiv pe cea din Chisinau, la cel de-al doilea tur al alegerilor locale, desfasurat duminica si considerat un test, daca fosta republica sovietica se va apropia de UE sau va opta pentru relatiile cu Rusia.

Structura anului scolar 2015-2016 se va schimba din nou: Elevii vor avea mai multe zile libere (VIDEO)

Niciun an scolar la fel este deviza dupa care se ghideaza fiecare ministru al Educatiei, informeaza B1 TV. Exceptie nu face nici structura anului scolar 2015-2016 cand elevii vor avea mai multe zile libere.

Antrenor de handbal din Bucuresti, arestat preventiv dupa ce ar fi abuzat mai multe fete pe care le antrena

Ion Tibru, antrenor de handbal din Bucuresti, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca ar fi abuzat sexual mai multe fete pe care le pregatea la un club privat din Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )