Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu in Club Colectiv. Una dintre victimele noptii de groaza a fost identificata de mama la morga, dupa cercei

Adevărul Adevărul,
Incendiu in Club Colectiv. Una dintre victimele noptii de groaza a fost identificata de mama la morga, dupa cercei

Monica Tanasoiu era manager de publicitate la o firma din Bucuresti si a murit in tragedia de la Club Colectiv din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sange! Unde puteti dona

Tragedie Club Colectiv. Autoritatile fac apel pentru donarea de sange in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia cel putin 27 de persoane au murit si peste 140 au fost ranite vineri seara, in timpul unui concert al unei trupe rock.

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sange! Unde puteti dona chiar acum

Tragedie Club Colectiv. Autoritatile fac apel pentru donarea de sange in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia cel putin 27 de persoane au murit si peste 140 au fost ranite vineri seara, in timpul unui concert al unei trupe rock.

Incendiu Club Colectiv. Clubul nu avea autorizatie de la ISU. Guvernul se pregateste sa declare doliu national. Raed Arafat: Mai pot aparea decese

Intre timp, procurorii de la Parchetul General au preluat coordonarea anchetei in cazul incendiului din Club Colectiv, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar Guvernul se pregateste sa declare doliu national. O hotarare in acest sens ar putea fi data chiar sambata, dupa cum a declarat presedintele Klaus Iohannis inainte de a-i vizita pe ranitii internati la Spitalul Floreasca din Capitala.

Incendiu Club Colectiv. Marturiile cutremuratoare ale martorilor tragediei: Ma cataram pe cadavre si incercam sa ies

Tragedia din Clubul Colectiv, de vineri seara, a produs momente de groaza ce ii vor urmari probabil tot restul vietii pe cei care au scapat teferi. Marturiile participantilor la eveniment ofera toate acelasi tipar: flacari care s-au raspandit rapid, o panica generala care a cuprins multimea si o busculada masiva creata la iesirea din local.

Incendiu in Club Colectiv. Ce s-a intamplat, de fapt, in Colectiv, clubul in care zeci de tineri au ars de vii

Una dintre cele mai mari tragedii din istoria recenta a Bucurestiului s-a petrecut vineri noaptea: Clubul Colectiv a luat foc. Zeci de tineri au murit, iar peste 14o de persoane au suferit arsuri.

Incendiu in Club Colectiv. Politist din Focsani, sfaturi catre fiul sau: Du-te departe de tara asta a lucrului bine facut

Bogdan Taicutu este politist in cadrul Inspectoratului de Politie Vrancea si a scris randurile catre fiul sau, sub imperiul emotiilor cauzate de tragedia de la Club Colectiv.

Incendiu in Club Colectiv. Chitaristul trupei Goodbye to Gravity, printre cei decedati

Printre cei 27 de tineri declarati decedati in urma incendiului din Club Colectiv se numara si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul in seara fatidica. Zeci de mesaje de condoleante au fost postate pe pagina sa de Facebook.

Incendiu Club Colectiv. Guvernul se pregateste sa declare doliu national. Raed Arafat: Mai pot aparea decese. Show-ul pirotehnic nu avea aprobare

Spitalele din Capitala lucreaza la foc continuu incepand de vineri noapte, cand au preluat 184 de persoane ranite in urma incendiului devastator din Clubul Colectiv, soldat cu 27 de morti din care 17 sunt inca neindentificati. in prezent, alte 146 de persoane sunt internate in spitale, prognosticul fiind rezervat.

Incendiu la Club Colectiv. Fiul fostului director al societatii de termoficare din Focsani, printre victime. Prietena baiatului a murit

Ionut Popescu, fiul fostului director al SC ENET Focsani, Valter Popescu, se afla printre victimele cumplitei tragedii de la Clubul Colectiv din Bucuresti. Baiatul se afla in stare grava la Spitalul de Arsi din Capitala.

Incendiu la Club Colectiv. Liste cu ranitii tragediei din Capitala, internati la diverse spitale din Bucuresti

Liste cu victimele internate la diversele centre medicale din capitala au inceput sa circule, vineri noaptea, pe retelele de socializare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )