Libnet.ro
UNICEF

06:00

Incendiu fara precedent in Capitala: cel putin 27 morti si peste 160 de raniti. A fost activat Codul Rosu de Urgenta

Adevărul Adevărul,
Incendiu fara precedent in Capitala: cel putin 27 morti si peste 160 de raniti. A fost activat Codul Rosu de Urgenta

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la clubul Colectiv din zona Piata Unirii din Capitala. Potrivit primelor informatii, este vorba de cel putin 27 morti si de alte peste 160 de persoane care au suferit arsuri grave. Secretarul de stat Raed Arafat se asteapta ca numarul victimelor sa creasca. La nivelul Ministerului de Interne a fost activat Codul Rosu de Urgenta. La numarul de telefon 021. 2069291 se pot afla informatii. continuă pe Adevărul

Incendiu fara precedent in Capitala: cel putin 27 morti si peste 140 de raniti. A fost activat Codul Rosu de Urgenta

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la clubul Colectiv din zona Piata Unirii din Capitala. Potrivit primelor informatii, este vorba de cel putin 27 morti si de alte peste 140 de persoane care au suferit arsuri grave. Secretarul de stat Raed Arafat se asteapta ca numarul victimelor sa creasca. A fost activat Codul Rosu de Urgenta. La numarul de telefon 021. 2069291 se pot afla informatii despre victime.

Explozie la Clubul Colectiv din Capitala: cel putin 18 morti si zeci de raniti. La iesire, cei care cadeau erau calcati in picioare

O explozie puternica a avut loc, vineri seara, la Clubul Colectiv din zona Piata Unirii din Capitala. Potrivit primelor informatii, este vorba de cel putin 18 morti si de alte aproximativ 80 de persoane care au suferit arsuri grave.

Cea mai mare tragedie din Bucuresti: Incendiu in clubul Colectiv - 27 de morti, cel putin 162 de raniti. Parchetul a deschis ancheta/ Numere de urgenta pentru rudele victimelor

Cel putin 27 de persoane - majoritatea adolescenti - au murit si alte peste 160 au fost ranite in urma unui incendiu care a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din sectorul 4 al Bucurestiului. Incendiul a izbucnit, potrivit mai multor martori, de la artificii folosite la un concert care avea loc la acel moment. 50 Raed Arafat a anuntat ca la interventia de la Clubul Control au participat 150 de persoane, numai de la SMURD si pompieri. 29 de masini SMURD, 29 de masini de descarcerare si trei masini pentru tratarea unor victime multiple au participat la interventie. De asemenea, Arafat a precizat ca Armata are pregatite doua elicoptere si avioane de transport pentru victime, daca va fi nevoie. 15 A 27-a victima nu e inca identificata3. 00: La aceasta ora marea problema este identificarea victimelor. La locul dezastrului au venit familiile care-si cauta copiii disparuti02. 40 Ultimul bilant oficial: 27 de morti, 162 de ranitiDe asemenea, MAI a pus la dispozitie mai multe numere de urgenta pentru familiile victimelor: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 si 021/312254700. 30 Potrivit reporterului HotNews. ro de la fata locului, martorii spun ca incendiul pare sa fi pornit de la o instalatie de scena, care a scapat o scanteie intr-un decor de polistiren sau in buretele antifonant, apoi totul a fost cuprins de flacari.

Conduita agresiva a Rusiei a condus la o deteriorare fara precedent a securitatii din zona Marii Negre

Conduita agresiva a Rusiei a condus la o deteriorare fara precedent a situatiei de securitate in zona Marii Negre, iar autoritatile ruse au intreprins actiuni cu incalcarea dreptului international si a angajamentelor asumate prin Actul Final de la Helsinki, a afirmat secretarul de stat pentru afaceri strategice, Daniel Ionita, in Georgia.

ULTIMA ORA Explozie urmata de un incendiu in clubul Colectiv din Bucuresti: 25 de morti, cel putin 88 de raniti

Mai multe persoane au decedat si alte zeci au fost ranite in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei, unde la acel moment se aflau aproximativ 200 de oameni. 10 Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat au anuntat ca sunt 25 de morti si cel putin 88 de raniti Este o mare tragedie. Este celula de criza la nivelul Guvernului. E alarma generala in MAI. L-am informat si pe dl presedinte Iohannis. Sunt 25 de morti, toate fortele disponibile, a declarat Oprea.

VIDEO INCENDIU de proportii si explozii la un arsenal militar din Ucraina: Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit joi seara intr-un incendiu de proportii care a declansat explozii la un arsenal militar de la Svatove, un oras din estul Ucrainei aflat sub controlul trupelor guvernamentale, potrivit presei ucrainene, relateaza AP in pagina electronica.

Cel putin un mort in Ucraina, in urma unui incendiu de proportii si explozii la un arsenal militar

Cel putin o persoana a murit joi seara intr-un incendiu de proportii care a declansat explozii la un arsenal militar de la Svatove, un oras din estul Ucrainei aflat sub controlul trupelor guvernamentale, potrivit presei ucrainene, relateaza AP in pagina electronica.

Explozii la un depozit militar din Ucraina: Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit ieri seara intr-un incendiu de proportii care a declansat explozii la un depozit militar de la Svatove, un oras din estul Ucrainei aflat sub controlul trupelor guvernamentale, potrivit presei ucrainene, informeaza AP in pagina electronica.

Seful MI5: Statul Islamic planuieste atacuri in masa in Marea Britanie. Amenintarea terorista, la un nivel fara precedent

Marea Britanie se confrunta cu o amenintare fara precedent din partea jihadistilor din Marea Britanie racolati de organizatiile teroriste Stat Islamic si Al-Qaida, avertizeaza seful MI5, Andrew Parker, citat de The Telegraph. Potrivit directorului general al agentiei de securitate britanice, teroristii islamici planifica atacuri in masa pe teritoriul tarii.

Profilul clientului bio din Romania: 85% sunt femei, iar jumatate au cel putin un copil

85% dintre cumparatorii de bio sunt femei, iar jumatate dintre acestea au cel putin un copil. De altfel, foarte multi clienti incep sa consume produse bio odata cu aparitia primului copil, arata studiul realizat de Republica BIO, magazin online care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )