Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO INCENDIU de proportii si explozii la un arsenal militar din Ucraina: Cel putin o persoana a murit

Hotnews Hotnews,
 VIDEO INCENDIU de proportii si explozii la un arsenal militar din Ucraina: Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit joi seara intr-un incendiu de proportii care a declansat explozii la un arsenal militar de la Svatove, un oras din estul Ucrainei aflat sub controlul trupelor guvernamentale, potrivit presei ucrainene, relateaza AP in pagina electronica. continuă pe Hotnews

Cel putin un mort in Ucraina, in urma unui incendiu de proportii si explozii la un arsenal militar

Cel putin o persoana a murit joi seara intr-un incendiu de proportii care a declansat explozii la un arsenal militar de la Svatove, un oras din estul Ucrainei aflat sub controlul trupelor guvernamentale, potrivit presei ucrainene, relateaza AP in pagina electronica.

Explozii la un depozit militar din Ucraina: Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit ieri seara intr-un incendiu de proportii care a declansat explozii la un depozit militar de la Svatove, un oras din estul Ucrainei aflat sub controlul trupelor guvernamentale, potrivit presei ucrainene, informeaza AP in pagina electronica.

Vice-cancelarul german, in vizita la Moscova: Sigmar Gabriel ii cere lui Vladimir Putin o mai buna colaborare pentru rezolvarea conflictelor din Ucraina si Siria

Vice-cancelarul german Sigmar Gabriel i-a cerut lui Vladimir Putin sa colaboreze mai bine cu Germania in legatura cu conflictele din Ucraina si Siria si a solicitat, de asemenea, mai multe eforturi pentru a se pune capat crizei ucrainene. Vice-cancelarul german a facut, miercuri, o vizita la Moscova, unde s-a intalnit cu Vladimir Putin. Sigmar Gabriel a mai afirmat, in timpul intalnirii, ca, in opinia sa, racirea relatiilor dintre Rusia si Occident a agravat conflictele, scrie Deutsche Welle.

Criza din Ucraina: Militar ucrainean, UCIS langa Donetk in ciuda armistitiului

Separatistii prorusi au ucis, luni, un militar ucrainean in apropiere de aeroportul din Donetk, a anuntat Oleksandr Zavtonov un purtator de cuvant militar ucrainean.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )