Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la un hotel din zona Piata Universitatii: 8 masini de pompieri au ajuns la fata locului

B1 B1,
Incendiu la un hotel din zona Piata Universitatii: 8 masini de pompieri au ajuns la fata locului

Un incediu a izbucnit, miercuri seara, la un hotel din zona Piata Universitatii, unde unul dintre birourile administrative ale cladirii a fost cuprins de flacari. Oamenii nu au fost evacuati din hotel, pompierii s. continuă pe B1

Incendiu la hotelul Intercontinental din Bucuresti: 6 masini de pompieri, la fata locului

Un incediu a izbucnit, miercuri seara, la hotelul Intercontinental din zona Piata Universitatii, unde unul dintre birourile administrative ale cladirii a fost cuprins de flacari. La fata locului au ajuns imediat.

Alte 3 miliarde de euro pentru Grecia, aprobate de statele din zona euro

Statele din zona euro au convenit, marti, acordarea unei noi transe catre Grecia, in valoare de 3 miliarde de euro, din programul de finantare externa. Astfel, guvernul elevn urmeaza sa primeasca 2,5 miliarde de.

Seful Bundesbank: Banca Centrala Europeana nu poate rezolva criza din zona euro

Banca Centrala Europeana nu poate rezolva criza din zona euro, le-a transmis duminica economistilor seful Bundesbank, Jens Weidmann, plasand asupra tarilor care au adoptat moneda unica responsabilitatea de a-si reface economiile si de a inaspri reglementarile fiscale, transmite Reuters.

Seful Bundesbank: BCE nu poate rezolva criza din zona euro.

Banca Centrala Europeana BCE) nu poate rezolva criza din zona euro, a declarat, duminica, seful Bundesbank, Jens Weidmann, relateaza Reuters, potrivit Hotnews. Weidmann s-a adresat economistilor la o conferinta din Aix-en-Provence sudul Frantei), la doar trei zile dupa ce BCE a incalcat practica obisnuita, anuntand ca intentioneaza sa mentina rata dobanzilor la un record minim, pentru o perioada indelungata si este posibil sa o mai reduca. Politica monetara a contribuit deja mult la .

A treia economie din Zona Euro s-a dus la vale: SP a taiat ratingul Italiei la doua trepte de junk

Standard Poor039;s SP) a coborat ratingul de credit al Italiei de la BBB+039; la BBB, cu doua trepte deasupra categoriei junk, din cauza deteriorarii perspectivelor economice si problemelor din sistemul financiar,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )