Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un incendiu a lasat mai multe familii de la marginea Hunedoarei sub cerul liber

Adevărul Adevărul,
Un incendiu a lasat mai multe familii de la marginea Hunedoarei sub cerul liber

Un incendiu a cuprins locuintele mai multor familii din cartierul Frontul II al comunei Teliucu Inferior. Flacarile au fost stinse de pompieri, insa distrugerile au fost mari. continuă pe Adevărul

Au mers la restaurant, unde au consumat mai multe bauturi alcoolice. Au plecat acasa cu taxiul, lasand masina parcata in oras. A doua zi, au gasit un bilet

Au mers la restaurant si au consumat mai multe bauturi alcoolice, asa ca au decis sa lase masina parcata in fata pubului si sa plece acasa cu taxiul. A doua zi, cand Paula Grzelak-Schultz din.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii

Biletele pentru concertul pe care formatia britanica Depeche Mode il va sustine, pe 23 iulie, la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii.

PRAPAD iN JUMATATE DE TARA! COD GALBEN de INUNDATII pe mai multe rauri (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod galben pentru mai multe rauri din tara Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Alerta de la hidrologi! Cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara. Ca urmare a precipitatiilor prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Furtuni in mai multe zone ale tarii. Care sunt zonele vizate si cat dureaza urgiile

INMH a emis cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. Va ploua puternic, vor fi descarcari electrice, intensificari ale vantului si pe alocuri, va cadea grindina.

De 9 Mai pe mai multe strazi din Chisinau va fi sistata circulatia rutiera

Pe mai multe strazi din Capitala marti, 9 mai, va fi sistata circulatia rutiera in legatura cu evenimentele dedicate Zilei Europei si Zilei Victoriei. Pentru asigurarea ordinii publice la masurile din toata tara vor mobilizati in jur de trei mii de politisti. Anuntul a fost facut de catre seful Inspectoratului National de Patrulare, Livii Baziuc, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Made in North Korea, noua strategie a lui Kim Jong Un: Vizitatorii spun ca in magazinele din Coreea de Nord sunt tot mai multe produse locale ce inlocuiesc importurile din China

De la pasta de dinti cu gust de morcov si masti de fata cu carbune la motociclete si panouri solare - cei care viziteaza Coreea de Nord spun ca vad tot mai multe marfuri produse in tara in magazinele nord-coreene, acestea inlocuind importurile din China, potrivit Reuters.

Emmanuel Macron a primit mai multe voturi decat Marine Le Pen de la catolicii practicanti, de la protestanti si, fara surpriza, de la musulmani

Emmanuel Macron a primit mai multe voturi decat Marine Le Pen de la catolicii practicanti, de la protestatari si de la musulmani, unde procentul ajunge, fara surpriza, la 92%, scrie Le Figaro, care citeaza un sondaj Ifop realizat pentru La Croix et Pelerin.

VIDEO Manifestatii anticapitaliste in mai multe orase franceze, in urma alegerii lui Emmanuel Macron presedinte

Mai multe manifestatii anticapitaliste, unele afectate de incidente, au avut loc duminica seara, la Paris Nantes si Grenoble, in urma alegerii lui Emmanuel Macron presedinte al Republicii, relateaza AFP. Noua persoane au fost plasate in arest preventiv din 141 retinute la Paris.

Mai multe localitati din Dambovita sunt afectate de inundatii

Mai multe localitati din judetul Dambovita sunt afectate de inundatii, duminica seara, pompierii intervenind pentru evacuarea apei care a intrat in gospodarii din comunele Razvad, Visinesti si Uliesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )