Libnet.ro
UNICEF

10:45

Incendiu puternic in Braila. Mai multe case au luat foc

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic in Braila. Mai multe case au luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit, marti seara, in municipiul Braila, cinci case fiind cuprinse de foc. Potrivit putatorului de cuvant al ISU Braila, colonel Stefan Stoian, incendiul se manifesta in cartierul. continuă pe Antena3

ZECI de raniti intr-un INCENDIU de PROPORTII! Autoritatile, in ALERTA (VIDEO)

Zeci de persoane au fost ranite dupa ce un incendiu a cuprins mai multe case, informeaza derwesten. de. Incendiul a izbucnit la linia de inalta tensiune a caii ferate, intre localitatile Troisdorf si.

Mai multe autovehicule in flacari in afara unei inchisori din Marea Britanie, dupa ce doi mascati inarmati au fost vazuti fugind de la locul incidentului

Mai multe masini au luat foc in afara inchisorii din Birmingham, dupa ce doi barbati mascati inarmati cu arme de foc au fost vazuti de fugind de la locul incidentului, a spus politia. Politia.

Incendiu PUTERNIC intr-un parc auto din Agigea

Un incendiu puternic a izbucnit, marti dupa-amiaza, intr-un parc auto din localitatea Agigea, judetul Constanta. Trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea intervin pentru.

Panica in Pitesti. O masina a luat foc in mers. Soferul, in stare de soc

Panica in Pitesti dupa ce o masina a ars ca o torta si a existat pericolul unei explozii. Autoturismul condus de un barbat de 24 de ani a luat foc in mers. Abia a reusit sa opreasca masina pe dreapta,.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit n Elvetia. Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit sambata dimineata intr-o padure din cantonul Nidwalden, provocand un incendiu forestier care a distrus complet aeronava, relateaza Reuters.

Mai multe persoane au decedat in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni in centrul Elvetiei

Mai multe persoane au decedat sambata atunci cand un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, sambata, intr-o padure din Elvetia, provocand un incendiu care a distrus complet aparatul de zbor, transmite.

Rusia: Avortul, interzis temporar in mai multe regiuni, in cadrul unei campanii pro-viata condusa de sotia lui Medvedev

Avorturile au fost temporar interzise in mai multe regiuni din Rusia, in cadrul campaniei Da-mi viata!, derulata in ultimii ani de fundatia condusa de Svetlana Medvedeva, sotia premierului rus Dmitri.

Atentionare MAE: Risc major de incendii de vegetatie in mai multe regiuni din Grecia. Care sunt zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca, potrivit Secretariatului General de Protectie Civila, se mentine riscul ridicat de incendii de vegetatie pentru mai multe regiuni.

O scoala din judetul Tulcea a luat foc. Pompierii s-au luptat ore in sir pentru localizarea incendiului

Pompierii s-au luptat ore in sir cu un incendiu izbucnit la scoala din localitatea Dorobantu, judetul Tulcea. Flacarile s-au manifestat pe o suprafata de peste 500 de metri patrati.

Coreea de Nord a importat de 9 ori mai multe petrol dect i permiteau sanctiunile ONU - raport

In intervalul 2015-2017, in ciuda restrictiilor impuse de catre Organizatia Natiunilor Unite, Coreea de Nord a importat de noua ori mai mult petrol rafinat decat ii este permis, sursele fiind China si Federatia Rusa, arata o analiza publicata de Asan Institute for Policy Studies, citata de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )