Libnet.ro
UNICEF

18:15

Incendiu puternic la mai multe locuinte din Sectorul 5 al Capitalei: Un barbat a suferit arsuri

B1 B1,
Incendiu puternic la mai multe locuinte din Sectorul 5 al Capitalei: Un barbat a suferit arsuri

Un incendiu puternic a cuprins, sambata seara, patru locuinte si anexele lor, in Sectorul 5 din Bucuresti. Un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a suferit arsuri in urma incendiului, au anuntat. continuă pe B1

Prioritatea la vaccinare a fost incalcata in mai multe landuri din Germania

O investigatie realizata de DPA arata ca mai multe persoane din Germania printre care politicieni locali, clerici, politisti si pompieri au fost vaccinate mai devreme, chiar daca nu erau pe lista de.

Business report: Legaturile bolnavicioase din Metrorex. Mizele a cinci conflicte din Guvern. Bursa sporurilor care ar putea fi eliminate. Ce membri ai familiei trebuie intretinuti. Mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza milimetric

Bursa sporurilor din Administratie care ar putea fi eliminate * Ce membri ai familiei trebuie intretinuti, conform legii * Cati bugetari are Romania si cati au aparut in ultimele doua luni din 2020 * Legaturile bolnavicioase din Metrorex. Cum si-au construit sindicalistii un adevarat imperiu financiar * Mizele a cinci conflicte din Guvern * 5. 300 euroluna pentru directorul Monetariei Statului, fostul electrician al institutiei * Interviu cu Mugur Tolici, seful de HR din BNR * Pensia de serviciu din Serviciile Secrete sare de 5. 400 de lei brut lunar * Sporurile bugetarilor NU sunt acordate pe criterii de performanta * Mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza anual chiar si cu cativa zeci de milimetri * Scumpire generalizata a materiilor prime, nemaivazuta de decenii * Guvernul supara pe toata lumea. Daca nu acum, atunci cand? * Scumpiri in lant pentru fermieri. Ministrul Oros a majorat tarifele pentru agricultori si companii.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei: Multe companii din sectorul transporturilor intampina reale probleme cu privire la normele aplicate inegal in statele UE

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), in calitate de membru al Asociatiei Camerelor de Comert Europene EUROCHAMBRES), evalueaza pozitiv rezultatele consultarilor realizate de catre aceasta.

Salvamont a inregistrat 26 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore. Cele mai multe provin din judetul Caras Severin

Salvamont a inregistrat un numar de 26 de apeluri de urgenta, primite la Dispeceratul Salvamont, doar in ultimele 24 de ore. 11 dintre acestea au fost pentru interventii in judetul Caras Severin, pentru.

CU PRIVIRE LA SITUATIA DIN SECTORUL 1 Romprest a emis un drept la replica

Cu privire la scandalul legat de gestionarea deseurilor din Sectorul 1 al capitalei, compania Romprest a emis un drept la replica.

Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 au fost testati pozitiv cu coronavirus. Masurile luate

Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 al Capitalei au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Un al patrulea caz in randul scolarilor a fost identificat in Sectorul 6. Asta in conditiile in care orele cu.

DEVENIND TINTE ALE INVESTITORILOR DIN COMUNITATEA PLATFORMEI REDDIT Actiunile mai multor companii din industria canabisului cresc puternic

Actiunile mai multor companii din industria canabisului cresc puternic, devenind tinte ale investitorilor mici din comunitatea platformei Reddit, care mizeaza pe legalizarea in Statele Unite, la nivel federal, a utilizarii acestei plante, in timpul administratiei democrate.

Rezultatul alegerilor din Sectorul 1 nu poate fi schimbat, sustine vicepremierul Dan Barna

Rezultatul alegerilor din Sectorul 1, unde a castigat Clotilde Armand, nu poate fi schimbat, sustine.

Un elev de la o scoala din Sectorul 6, confirmat cu COVID-19

Un elev de la Scoala Sfantul Andrei din Sectorul 6 a fost confirmat cu noul coronavirus, a declarat, astazi, pentru AGERPRES, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea.

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, .

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )