Libnet.ro
UNICEF

17:01

Incendiu puternic in zona Soseaua Chitilei. Doua imobile sunt afectate de flacari

România Liberă România Liberă,
Incendiu puternic in zona Soseaua Chitilei. Doua imobile sunt afectate de flacari

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineata, la un imobil din strada Soimului, in zona Soseaua Chitilei, arata Agerpres. Din primele informatii transmise de ISU, este afectata si o alta locuinta. continuă pe România Liberă

Incendiu in zona Soseaua Chitilei a fost localizat. Sase autospeciale de stingere intervin la fata locului

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineata, la un imobil din strada Soimului, in zona Soseaua Chitilei, fiind afectata si o alta locuinta, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Alerta ISU: Incendiu in zona Soseaua Chitilei. Sunt afectate doua imobile

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineata, la un imobil din strada Soimului, in zona Soseaua Chitilei, fiind afectata si o alta locuinta, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Incendiu puternic in nordul Bucurestiului: Doua case au fost cuprinse de flacari (VIDEO)

Incendiu devastator in partea de nord a Capitalei. Doua imobile de pe Soseaua Chitilei au fost cuprinse de flacari. Mai multe echipaje ISU si SMURD au ajuns la fata locului. Incendiul a.

VIDEO Incendiu puternic la un hotel de 5 stele din Sinaia, 50 de persoane au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineata, la mansarda unui hotel de cinci stele din statiunea Sinaia, 50 de persoane fiind evacuate, fara ca nimeni sa fie ranit. La ora transmiterii acestei stiri, zeci de pompieri intervin pentru localizarea si stingerea focului.

Alerta ISU: Incendiu la o casa din Sectorul 1 al Capitalei, extins la o alta locuinta din apropiere

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineata, la o casa din Sectorul 1 al Capitalei, focul cuprinzand tot acoperisul si extinzandu-se la o alta locuinta din apropiere, nicio persoana nefiind ranita, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )