Libnet.ro
UNICEF

12:30

Incendiul de trei zile din Alba a fost stins. Suprafete uriase afectate

România Liberă România Liberă,
Incendiul de trei zile din Alba a fost stins. Suprafete uriase afectate

Incendiul de litiera din zona Ciuruleasa, extins in Alba de pe raza judetului Hunedoara, a fost stin. continuă pe România Liberă

14 incendii de vegetatie in trei zile. Zeci de pompieri au fost mobilizati pentru stingerea lor

14 incendii de vegetatie au avut loc in ultimele trei zile in judetul Hunedoara. Zeci de pompieri au fost mobilizati pentru stingerea lor.

Chile, in razboi cu propriii cetateni, dupa trei zile de revolte declansate de marirea preturilor la calatoria cu metroul

Sapte persoane au fost ucise in revoltele si jafurile de trei zile din Chile, iar presedintele Sebastian Pinera a declarat ca tara este in razboi. Revoltele care s-au transformat in cea mai grava explozie sociala din ultimele decenii in tara sud-americana au fost cauzate de o majorare a preturilor la metroul din capitala Santiago de Chile.

VIDEO Chile, o tara paralizata, dupa trei zile de revolte sangeroase soldate cu 11 morti

Chilienii incearca sa-si reia viata normala luni, dupa trei zile de revolte si jafuri soldate cu 11 morti, cu lungi cozi de asteptare la benzinarii si magazine si intr-un climat in continuare foarte tensionat, scrie AFP.

VIDEO Patru tineri filmati in timp ce intind capcane soferilor pe un drum national din Alba

Patru tineri au fost filmati de camera de bord a unui autoturism in timp ce intindeau o sfoara in calea masinilor pe un drum national din Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )