Libnet.ro
UNICEF

22:45

incep lucrarile la prima scoala din Timisoara construita dupa Revolutie din temelii. Investitia se ridica la peste 10 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
incep lucrarile la prima scoala din Timisoara construita dupa Revolutie din temelii. Investitia se ridica la peste 10 milioane de euro

Primaria Timisoara a predat terenul firmei care a castigat licitatia pentru prima scoala care se construiest in Timisoara, dupa Revolutie, din temelii. Lucrarea, care valoareaza peste 10 milioane de euro, bani din bugetul local, ar trebui finalizata pana in septembrie 2021. continuă pe Adevărul

Se urcase intr-un tramvai din Timisoara, cand a vazut ceva de-a dreptul revoltator. A scos imediat telefonul si a filmat! Cata nesimtire! (VIDEO)

Se urcase intr-un tramvai din Timisoara, cand a vazut ceva de-a dreptul revoltator. A scos imediat telefonul si a filmat! Cata nesimtire! Un barbat spargea seminte, iar cojile le arunca sub scaun, ca si.

120 de elevi de la o scoala din comuna ieseana Siretel nu vor incepe luni cursurile

Un numar de 120 de elevi de la o scoala din comuna ieseana Siretel nu vor incepe cursurile pe 9 sept.

Kelemen Hunor: E prima data din 2017 cand o motiune de cenzura poate sa treaca fara probleme. Orice pierdere de vreme, pe tot felul de pretexte, va lasa senzatia ca opozitia nu vrea preluarea guvernarii

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca este prima data, din 2017, cand o motiune de cenzura impotriva Guvernului poate sa treaca fara nicio problema, iar cei care au anuntat-o, respectiv liberalii, au pierdut deja o saptamana si pierd vremea in continuare, invocand tot felul de argumente sau pretexte. Kelemen a afirmat ca astfel este lasata senzatia ca nu se doreste preluarea guvernarii de catre opozitie.

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

El este sosia lui Celentano din Las Fierbinti. Dupa trei beri, e mai ceva ca personajul de la PRO TV

Cum orice nas isi are nasul, pana si Celentano are concurenta acerbala numerele de pahare. Sosia personajului pe care Adrian Vancica il interpreteaza in Las Fierbinti a fost gasita! Cum arata, cine este si cat de tare se aseamana cu personajul, la doar trei beri distanta! Mitica, la trei beri distanta de rolul veritabil din .

incep lucrarile pentru largirea Prelungirii Ghencea din Capitala. Totul ar trebui sa fie gata in doi ani

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea,anunta semnarea contractului pentru largirea Prelungirii Ghencea, o investitie ceruta in ultimii ani cu insistenta de locuitorii din aceasta zona a.

Amenintat cu plangerea penala, Ponta ii explica lui Dancila care e definitia ironiei: Sigur ca s-a predat si la Scoala din Videle dar Vio a chiulit de la lectie ca o chemase Liviu in curte

Victor Ponta reactioneaza dupa ce Viorica Dancila l-a amenintat cu plangerea penala. intr-o postare pe Facebook, liderul Pro Romania o compara pe sefa PSD cu tovarasa Elena Ceausescu si glumeste pe.

Raport devastator al Curtii de Conturi pentru Nicolae Robu, primarul din Timisoara

Raport devastator al Curtii de Conturi pentru edilul orasului Timisoara. Potrivit documentului, administratia condusa de Nicolae Robu a incalcat in mod repetat legea pentru a fi puse in functii de conducere.

Flacara eterna din Cimitirul Eroilor din Timisoara s-a stins. Primaria nu a platit gazul!

Flacara eterna din Cimitirul Eroilor din Timisoara s-a stins pentru ca primaria nu a platit gazul. in plus, cu doar cateva luni inainte de comemorarea a 30 de ani de la Revolutie, cimitirul arata ca.

Maradona va antrena echipa Gimnasia La Plata, in prima liga din Argentina

Fostul fotbalist Diego Maradona este noul antrenor al echipei Gimnasia La Plata, din prima liga argentiniana, informeaza Le Figaro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )