Libnet.ro
UNICEF

08:47

incep lucrarile la statia de metrou Tudor Arghezi: Trafic restrictionat pe soseaua Berceni

România Liberă România Liberă,
incep lucrarile la statia de metrou Tudor Arghezi: Trafic restrictionat pe soseaua Berceni

Politistii Brigazii Rutiere au anuntat ca de luni, ora 10. 00, traficul rutier de pe soseaua Berceni . continuă pe România Liberă

incep lucrarile la statia de metrou de pe Soseaua Berceni. Trafic restrictionat mai bine de o luna VIDEO

Incepand de luni, ora 10,00, vor fi demarate lucrarile la noua statie de metrou care va fi construita pe Soseaua Berceni. Actiunea va debuta cu devierea retelelor de utilitati aflate in zona, astfel ca traficul pe aceasta artera cu patru benzi va fi restrictionat pentru 45 de zile, a anuntat duminica Primaria Sectorului 4. Proiectul costa in jur de 44 de milioane de euro, conform contractului de finantare semnat in decembrie de catre Ministerul Transporturilor si Metrorex.

incep lucrarile la o noua statie de metrou. Cum vor fi afectati soferii din Capitala VIDEO

Incep lucrarile la noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni, ceea ce implica restrictii de trafic pe sensul de iesire din Bucuresti.

Primarul Sectorul 4 anunta ca de luni incep lucrarile la noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni

Primarul Sectorul 4 Daniel Baluta anunta ca de luni incep lucrarile la noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni, ceea ce implica restrictii de trafic pe sensul de iesire din Bucuresti.

Atentie, bucuresteni! De luni, traficul este inchis pe o portiune importanta din soseaua Berceni. incep lucrarile la noua statie de metrou

Lucrarile la noua statie de metrou din zona Berceni sunt programate sa inceapa luni, 18 ianuarie iar circulatia masinilor in zona va fi afectata, anunta Primaria Sectorului 4.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )