Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

incepe constructia centrului de radioterapie de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
incepe constructia centrului de radioterapie de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti

Mangerul institutiei sanitare a anuntat ca a semnat contractul care prevede constructia si dotarea unui centru performant de radioterapie la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Valoarea contractului este de 69,3 milioane de lei fara TVA. continuă pe Adevărul

REVOLTATOR! O pacienta a suferit ARSURI la nivelul gatului, intr-o sala de operatie de la Spitalul Sfanta Maria din Capitala

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti. O pacienta care a venit pentru o operatie banala cauterizarea unei rani de la nivelul fetei) s-a ales cu arsuri grave, dupa ce un dispozitiv.

Cel mai modern centru de radioterapie din tara va fi construit la Spitalul Universitar din Capitala

Municipiul Bucuresti va beneficia de cel mai modern centru de radioterapie din tara, dupa ce managerul Spitalului Universitar de Urgenta a semnat, astazi, contractul de constructie si dotare. Daca va fi deschis la termen, peste doi ani, centrul va oferi servicii medicale profund necesare bolnavilor cu afectiuni oncologice.

Scandal la usa managerului Spitalului de Urgenta din Craiova: Ati chemat paza ca sa ce? Ajunge cu sfidarea

Asistentele si infirmierele de la Spitalul de Urgenta din Craiova au declansat un protest spontan in fata unitatii sanitare, nemultumite ca nu au primit voucherele de vacanta in acest an. Ulterior, angajatii spitalului au reclamat ca in saloane este frig si ca de multe ori nu au medicamente pentru pacienti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )