Libnet.ro
UNICEF

01:05

A inceput asaltul asupra Justitiei. Este Tiberiu Nitu protejat?

România Liberă România Liberă,
A inceput asaltul asupra Justitiei. Este Tiberiu Nitu protejat?

Suspiciunile vin din directia Consiliului Superior al Magistraturii si a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. continuă pe România Liberă

Tiberiu Nitu, prima reactie la zvonurile despre o eventuala demisie. Imagini cu Procurorul General, dupa discutia cu ministrul Justitiei

Procurorul general Tiberiu Nitu se afla, miercuri, la Ministerul Justitiei, pentru a discuta cu ministrul Raluca Pruna despre acuzatiile ce i se aduc in dosarul Oprea, el refuzand sa faca speculatii legate.

Tiberiu Nitu a discutat cu ministrul Pruna in urma scandalului privind coloanele oficiale

ACTUALIZARE 19:07 Procurorul general Tiberiu Nitu a parasit astazi, in jurul orei 17:00, sediul Ministerului Justitiei, unde a fost convocat de ministrul Raluca Pruna in legatura cu implicarea sa in scandalul legat de folosirea coloanei oficiale, transmit surse din presa.

Prima reactie a lui Tiberiu Nitu: Am fost permanent preocupat de respectarea legii si a normelor deontologice

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, arata ca el a respectat legea si codul deotologic al magistratilor si ca a beneficiat doar de masurile de protectie prevazute de lege, proportional cu riscurile si responsabilitatile acestei functii. El anunta ca ramane in functia de procuror general, chiar daca este deschisa o ancheta la DNA.

Sfarsit de cariera pentru Gabriel Oprea si Tiberiu Nitu?

Desi in alte ocazii similare, membrii Consiliului Superior al Magistraturii au fost extrem de vocali, in cazul procurorului general nu fac declaratii, nu-i cer public retragerea. Specialistii sustin ca procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, trebuie sa-si dea demisia din aceasta functie deoarece este suspectat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in coautorat cu Gabriel Oprea, fost ministru de Interne si vicepremier.

Monica Macovei cere demisia procurorului general Tiberiu Nitu, in scandalul coloanelor oficiale

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei, avand in vedere ca numele sau este mentionat intr-un dosar al DNA ca .

Monica Macovei: Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze pentru ca nu mai poate conduce si reprezenta procurorii din Romania

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei, avand in vedere ca numele sau este mentionat intr-un dosar al DNA ca beneficiar al unui folos necuvenit, transmite Agerpres.

Surse: Procurorul General Tiberiu Nitu a folosit coloana oficiala de peste 500 de ori

Tiberiu Nitu ar fi avut peste 500 de deplasari cu coloana oficiala, potrivit unor surse. Procurorul General era insotit zilnic de SPP pe drumul dintre casa si sediul Parchetului. Nitu a.

Prima reactie a procurorului general, Tiberiu Nitu, acuzat ca a folosit nelegal coloana oficiala

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a avut, joi, o prima reactie dupa ce a fost acuzat ca a folosit nelegal coloana oficiala.

Ce a declarat Monica Macovei despre cazul procurorului general Tiberiu Nitu

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, miercuri, ca buna reputatie si integritatea pe care trebuie sa le aiba un procuror general au fost definitiv distruse, din cauza ca procurorul general Tiberiu Nitu a folosit coloana oficiala in mod nelegal.

100 de minute: Tiberiu Nitu fuge de presa fara coloana oficiala, dupa acuzarea lui Gabriel Oprea

Procurorul general Tiberiu Nitu se ascunde de presa, odata cu aparitia scandalului privind coloanele oficiale ale fostului ministru Gabriel Oprea. Imaginile au fost prezentate de Alessandra Stoicescu, la 100 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )