Libnet.ro
UNICEF

20:30

A inceput desfiintarea chioscurilor amplasate la iesirea din tara, spre Vama Bors

Adevărul Adevărul,
A inceput desfiintarea chioscurilor amplasate la iesirea din tara, spre Vama Bors

Primaria Oradea a declarat razboi chiscurilor amplasate pe Calea Borsului. Este vorba despre acele chiosuri care comercializau vigneta si asigurarile. O parte dintre ele au fost ridicate in aceste zile. continuă pe Adevărul

A inceput desfiintarea chiscurilor amplasate la iesirea din tara, spre Vama Bors

Primaria Oradea a declarat razboi chiscurilor amplasate pe Calea Borsului. Este vorba despre acele chiosuri care comercializau vigneta si asigurarile. O parte dintre ele au fost ridicate in aceste zile.

Mega-dosarul GREBLA: Deputatul PSD Iulian Iancu a mintit la iesirea din sediul DNA! Este urmarit penal, ca si colegul sau Lucian Sova

Desi parlamentarul Iulian Iancu a sustinut la iesirea din DNA ca nu este urmarit penal, potrivit unopr surse judiciare atat deputatul Iancu Iulian, cat si senatorul Lucian Sova sunt urmariti penal. Cei doi au cerut si obtinut de la directori din Transelectrica plata facturilor pentru transportarea sustinatorilor PSD de la Bacau la PSD in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din anul 2012.

Dobanda la titlurile de stat germane la 10 ani scade la 0.44%, indicele EuroStoxx 50 urca cu 1.6%, iar EUR/USD s-a depreciat dupa decizia BCE. Vezi in text cum au resimtit pietele financiare din tara si din lume decizia BCE.

Joi, Banca Centrala Europeana a luat o decizie istorica prin lansarea unui nou program de masuri neconventionale de relaxare monetara. Aceste masuri, anuntate de Presedintele BCE dl. Mario Draghi) in cadrul conferintei de presa organizata dupa sedinta, se refera la extinderea incepand cu luna martie) programului de cumparare de active - instrumente financiare emise de guverne, agentii si institutii europene cu rating investitional. De asemenea, programul va include si tarile din Zona Euro care se afla intr-un acord cu UE/FMI, dar in anumite conditii. Volumul lunar total al cumpararilor de active din cadrul programului extins se va ridica la 60 miliarde euro incepand cu martie anul curent. Vezi in text cum au resimtit pietele financiare din tara si din lume decizia BCE.

15 noi puncte fixe de control a rovinietei, amplasate de CNADNR pe soselele din tara

Compania Nationala de Drumuri a introdus 15 noi puncte fixe de control a rovinietei. Sunt amplasate in asa fel incat ele nu pot fi evitate de soferi. Pana la finalul anului, vor mai fi puse in functiune.

Cod galben de inundatii, in noua judete din tara. Care sunt raurile si zonele afectate

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pe rauri din judetele Caras-Severin, Timis, Mehedinti, Gorj, Hunedoara, Dolj, Valcea, Olt si Arges. De vineri, ora 21. 00, pana duminica, ora 18.

Nemtii de la Praktiker, exit de pe piata din Ungaria: investitorul elvetian Papag cumpara cele 19 magazine din tara vecina

Grupul german Praktiker, unul dintre cele mai importante nume ale comertului DIY din Europa, a vandut operatiunile din Ungaria catre investitorul de origine elvetiana Papag, noteaza presa din tara vecina .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )