Libnet.ro
UNICEF

23:15

A inceput exodul super-bogatilor din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
A inceput exodul super-bogatilor din Marea Britanie

Guvernul britanic obliga oligarhii straini care traiesc in Marea Britanie sa justifice marile averi . continuă pe România Liberă

Politia din Marea Britanie avertizeaza cu privire la riscurile provocarii 24 Hour Challenge

Copiii risca sa declanseze ample operatiuni de cautare daca accepta sa ia parte la o 'isterie' initiata in mediul online prin care sunt provocati sa isi petreaca noaptea in magazine, a avertizat politia din Marea Britanie, citata de Press Association siAgerpres.

Pachet suspect in apropierea Parlamentului din Marea Britanie. Politia e in stare de alerta

Politia londoneza investigheaza prezenta unui pachet suspect gasit la parlamentul Marii Britanii, transmite MailOnline. Anterior, un purtator de cuvant al Camerei Comunelor camera inferioara a parlamentului.

Nigel Farage avertizeaza ca stoparea Brexit-ul ar impinge Marea Britanie in criza

Nigel Farage afirma faptul ca daca prim-ministrul Theresa May permite Brexit-ului sa fie adapostit sau oprit de sustinatorii apartenentei la Uniunea Europeana, atunci Marea Britanie va fi impinsa in cea mai grava criza constitutionala de dupa cel de-al doilea razboi mondial, potrivit Reuters.

inainte de Brexit, Marea Britanie avea o situatie ideala: era membra a Uniunii Europene

Omul de afaceri George Soros a declarat ca nu se va opri din a sustine o campanie pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, informeaza publicatia Politico, citata de news. ro.

Noi tensiuni intre Grecia si Turcia: Doua nave de patrulare s-au ciocnit in apropierea unei insule disputate din marea Egee

O nava de patrulare turca a lovit o nava greceasca de patrulare in noaptea de luni spre marti in apropierea unei insule disputate din marea Egee, intr-un context de tensiune intre Ankara si vecinii sai europeni, afirma politia portuara din Grecia, citata de AFP.

Marea Britanie lanseaza un software pentru blocarea continutului jihadist

Guvernul britanic a lansat un software despre care spune ca poate detecta cu acuratete si bloca orice continut jihadist de pe internet, scrie BBC. Ministrul de interne britanic, Amber Rudd, a declarat ca este posibil ca softul sa fie obligatoriu pentru companiile de tehnologie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )