Libnet.ro
UNICEF

14:30

inainte de Brexit, Marea Britanie avea o situatie ideala: era membra a Uniunii Europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inainte de Brexit, Marea Britanie avea o situatie ideala: era membra a Uniunii Europene

Omul de afaceri George Soros a declarat ca nu se va opri din a sustine o campanie pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, informeaza publicatia Politico, citata de news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

BCE: 12 banci din Marea Britanie isi pregatesc expansiunea in zona euro

Bancile cu sediul in Marea Britanie au inceput sa ia masuri concrete pentru a-si extinde operatiunile in zona euro inaintea iesirii tarii din Uniunea Europeana Brexit), conform Bloomberg.

Trupa Spice Girls: Reunita pentru un turneu in Marea Britanie si Statele Unite

Trupa britanica Spice Girls se va reuni pentru un turneu care va avea loc in Marea Britanie si SUA s.

Politia din Marea Britanie avertizeaza cu privire la riscurile provocarii 24 Hour Challenge

Copiii risca sa declanseze ample operatiuni de cautare daca accepta sa ia parte la o 'isterie' initiata in mediul online prin care sunt provocati sa isi petreaca noaptea in magazine, a avertizat politia din Marea Britanie, citata de Press Association siAgerpres.

Doi romani au fost prinsi de politistii din Marea Britanie practicand sclavia. Ce pedeapsa au primit

Doi romani au fost arestati in Marea Britanie fiind acuzati ca practicau sclavia. Potrivit autoritatilor britanice cei doi aduceau romani la munca pe care ii obligau sa lucreze in conditii inumane intr-o fe.

E incredibil la ce agresiune a luat parte o femeie din Marea Britanie. Aceasta a ajuns dupa gratii

O femeie din Marea Britanie a fost arestata fiindca a ajutat un barbat sa violeze o copila de 13 ani de doua ori. Oamenii legii au cercetat cazul si au descoperit tot felul de mesaje in telefonul.

Romanul acuzat ca proiecteaza si distribuie dispozitive de furat datele bancare de pe carduri din bancomate, condamnat in Marea Britanie

Alexandru Sovu a fost dat in cautare internationala de catre autoritatile din Marea Britanie, dupa ce romanul a fost acuzat ca a proiectat si distribuit aparate skimmere, n. r. ) care pot fi copia ilegal datele de pe cardurile bancare cand sunt introduse in bancomate. Autoritatile l-au condamnat in absenta si banuiesc ca s-ar ascunte in Romania sau China, precizeaza Daily Mail.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )