Libnet.ro
UNICEF

19:31

A inceput lupta pentru avere! Bobbi Kristina este inca in viata, dar rudele se bat pe mostenirea pe care a primit-o de la mama ei!

ADPM ADPM,
A inceput lupta pentru avere! Bobbi Kristina este inca in viata, dar rudele se bat pe mostenirea pe care a primit-o de la mama ei!

Fiica lui Whitney Houstin se afla inca pe patul de spital, in coma, insa familia ei se pare ca a inceput deja razboiul pentru averea tinerei de doar 22 de ani, bani mosteniti de la regretata ei mama! . continuă pe ADPM

Bobbi Kristina Brown lua Xanax in mod abuziv si se gandea la sinucidere

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston si a rapperului Bobby Brown, era drogata cu Xanax, un medicament pe care l-a luat in mod abuziv in ultimii ani, si avea ganduri suicidare, a dezvaluit unul dintre fostii ei iubiti intr-un interviu acordat pentru Daily Mail.

Dezvaluiri soc: Bobbi Kristina Brown lua Xanax in mod abuziv si se gandea la sinucidere! Ce spune un fost iubit al ficeii lui Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston si a rapperului Bobby Brown, era drogata cu Xanax, un medicament pe care.

Rebelii prorusi au capturat o mare parte din Debaltseve: Armata ucraineana se lupta pentru a pastra controlul asupra orasului ucrainean

Rebelii prorusi au capturat nodul de cale ferata Debaltseve de la fortele ucrainene incercuite, in timp ce armata ucraineana lupta pentru pastrarea controlului asupra orasului, relateaza.

Lupta pentru CCR, marea infrangere a PNL

PNL a suferit prima mare infrangere in Senat. Desi lasau sa se inteleaga ca negocierile cu parlamentarii independenti si cei de la UDRM precum si cu gruparea Geoana vor duce, in cele din urma, la formarea unei noi majoritati, votul de miercuri pentru numirea noului judecator la Curtea Constitutionala in locul lui Toni Grebla a aratat ca noul Partid Liberal nu dispune de majoritatea necesara.

Iohannis a inceput consultarile pentru Strategia de Aparare

Departamentul Securitatii Nationale, condus de consilierul George Scutaru a inceput, marti, procesul de consultari interinstitutionale pentru elaborarea Strategiei Nationale de Aparare, la initiativa presedintelui Klaus Iohannis, printr-o intalnire cu deputatii din comisia de aparare din Parlament, informeaza Mediafax.

Cotroceniul a inceput consultarile pentru elaborarea Strategiei Nationale de Aparare. Consilierul George Scutaru e responsabil cu redactarea documentului

Administratia Prezindetiala a inceput consultarile cu institutiile responsabile pentru elaborarea Strategiei Nationale de Aparare, iar prima intalnire a fost cu Comisia de aparare din Camera Deputatilor. Consilierul George Scutaru e responsabil cu redactarea documentului, potrivit unui comunicat al Cotroceniului.

Ilfov: zeci de persoane, anchetate pentru evaziune fiscala. Care este prejudiciul

Procurorii ilfoveni cerceteaza 14 persoane, dintre care doua deja arestate preventiv, pentru evaziune fiscala produsa in urma comertului cu legume si fructe, informeaza Parchetul Instantei Supreme, conform Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )