Libnet.ro
UNICEF

10:15

A inceput sedinta solemna din Parlament care marcheaza implinirea a 30 de ani de la Revolutie

Antena3 Antena3,
A inceput sedinta solemna din Parlament care marcheaza implinirea a 30 de ani de la Revolutie

Camera Deputatilor si Senatul s-a reunit, luni, in sedinta solemna consacrata implinirii a 30 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989. La evenimentul din Parlament participa si presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, la sedinta solemna din Parlament care marcheaza implinirea a 30 de ani de la Revolutie: Comunismul, chintesenta raului absolut

Camera Deputatilor si Senatul s-a reunit, luni, in sedinta solemna consacrata implinirii a 30 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989. La evenimentul din Parlament a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu, la sedinta solemna din Parlament: Nimic nu ar fi fost posibil fara jertfa tinerilor de la Revolutie; e nevoie de un proiect national

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, ca Romania de astazi nu ar fi fost posibila fara sacrificiile si jertfa de la Revolutia din Decembrie 1989, transmitand ca este tentant sa cauti mereu vinovati, dar este nevoie de unitate si solidaritate.

Scandal la sedinta solemna din Parlament. Bulai, catre Melescanu: Mi se pare absurd ca un comunist sa conduca sedinta. Replica lui Melescanu

Luni, la finalul sedintei solemne pentru marcarea implinirii a 30 de ani de la Revolutie, deputatul USR Iulian Bulai l-a ironizat pe presedintele Senatului Teodor Melescanu: mi se pare putin absurd ca dvs, comunist cu state vechi sa conduceti aceasta sedinta, a afirmat Bulai in plenul camerelor reunite.

Ludovic Orban, in sedinta care marcheaza 30 de ani de la Revolutie: Gloantele nu pot ucide sperantele, ideile, dorinta de libertate, nu pot lupta impotriva constiintei unui intreg popor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la sedinta solemna a Parlamentului care marcheaza 30 de ani de la Revolutie,ca gloantele nu pot ucide sperantele, ideile, dorinta de libertate, nu pot lupta.

Moment istoric la Strasbourg. Parlamentul European dezbate prima rezolutie despre Revolutia din Romania. Sedinta solemna si la Bucuresti

In ziua care marcheaza 30 de ani in care a inceput Revolutia din Romania, Parlamentul European dezbate, la Strasbourg, o rezolutie despre evenimentul care a schimbat istoria Romaniei. Este prima pozitie oficiala a Parlamentului European pe tema Revolutiei din Romania. La Bucuresti, Parlamentul se intruneste si el intr-o sedinta solemna la care va participa si presedintele Klaus Iohannis.

30 de ani de la Revolutie. Sedinta solemna a Parlamentului. Klaus Iohannis tine un discurs

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, intr-o sedinta solemna pentru a marca implinirea a 30 de ani de la Revolutie, fiind prima data cand parlamentarii comemoreaza evenimentele din decembrie 1989 la momentul inceperii acestora la Timisoara. La sedinta va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Sfantul Sinod, sedinta solemna luni: BOR marcheaza 30 de ani de la caderea regimului comunist

O sedinta solemna a Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane dedicata implinirii a 30 de ani de la caderea regimului comunist va avea loc luni, 16 decembrie, de la ora 11,00, la Palatul Patriarhiei, a.

Parlamentarii comemoreaza Revolutia decembrista in sedinta solemna

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, intr-o sedinta solemna pentru a marca implinirea a 3.

Scandal in Parlament in plina sedinta solemna dedicata Revolutiei. Iulian Bulai (USR), catre Teodor Melescanu: Mi se pare putin absurd ca dumneavoastra, comunist cu state vechi, sa conduceti aceasta sedinta Replica sefului Senatului(VIDEO)

Scandalul din Parlament nu a lipsit nici cu ocazia sedintei solemne de luni, consacrate implinirii a 30 de ani de la Revolutie. Deputatul USR Iulian Bulai i-a transmis presedintelui Senatului, Teodor Melescanu,.

Iohannis va participa la sedinta solemna a Parlamentului consacrata Revolutiei si la evenimente organizate la Timisoara

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la o sedinta solemna a Parlamentului consacrata aniversarii a 30 de ani de la Revolutie, dar si la mai multe evenimente organizate la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )