Libnet.ro
UNICEF

07:45

inceputul anului aduce cea mai mare investitie chineza in Germania

Adevărul Adevărul,
inceputul anului aduce cea mai mare investitie chineza in Germania

Un grup de investitori chinezi a anuntat, luni, achizitionarea producatorului german de echipamente KraussMaffei Group cu suma de 925 milioane de euro 1,01 miliarde de dolari), cea mai mare investitie chineza in Germania de pana acum, transmit Reuters si Bloomberg. continuă pe Adevărul

ChemChina a cumparat KraussMaffei cu 1 miliard de dolari

Un grup de investitori chinezi a anuntat astazi achizitionarea producatorului german de echipamente KraussMaffei Group cu suma de 925 milioane de euro 1,01 miliarde de dolari), cea mai mare investitie chineza in Germania de pana acum, informeaza Reuters si Bloomberg.

Epopeea parcului Cozla, solutia geniala gasita de un primar dupa cea mai mare catastrofa din Piatra Neamt. Totul a fost executat numai cu cazmaua si lopata

Parcul infiintat la inceput de secol XX, a acoperit dezastrul unor alunecari care au afectat muntele Cozla, ce strajuieste la nord orasul Piatra Neamt. Zona a fost impadurita in urma unui proiect care a durat trei ani, la initiativa fostului primar Nicu Albu.

Cea mai performata moneda din lume a fost anul trecut bitcoin. De ce moneda virtuala pare sa fie din nou la moda

Dolarul s-a apreciat pe parcursul anului trecut fata de un cos de valute cu 8,3%, dar, in ciuda intaririi acestuia, cea mai perfomanta moneda din lume a fost in 2015 bitcoinul. Astfel, desi anul trecut dolarul s-a intarit - in special datorita deciziei Fed de a majora dobanzile -moneda virtuala a performat mult mai bine, apreciindu-se cu 35% fata de USD in 2015, scrie publicatia online Zerohedge. com.

FIFA: cine face parte din cea mai buna echipa de fotbal a lumii in 2015

Opt jucatori din campionatul Spaniei figureaza in cea mai buna echipa a anului 2015, anuntata, luni, la gala Zurich de la FIFA si desemnata dupa voturile a 25. 000 de jucatori din 70 de tari din intreaga lume, anunta Mediafax.

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare de handbal din lume

Jucatoarea romana de handbal Cristina Neagu a fost desemnata joi seara cea mai buna handbalista a lumii, in 2015, in timp ce Paula Ungureanu este cel mai bun portar al anului trecut. Jucatoarea muntenegrenilor de la.

Sfaturile romanului cu cea mai inalta functie in advertisingul global

Adrian Botan este unul dintre cei mai talentati directori de creatie din publicitatea romaneasca. Lucreaza de 19 ani la McCann Bucuresti, cea mai premiata agentie locala la nivel international, iar din 2014 este global executive creative director pentru brandul Nestle in cadrul retelei McCann.

Adrian Botan, creativul roman cu cea mai inalta functie in advertisingul global: Nu fiti egoisti! Succesul vine in echipa

Adrian Botan este unul dintre cei mai talentati director de creatie din publicitatea romaneasca. Lucreaza de 19 ani la McCann Bucuresti, cea mai premiata agentie locala la nivel international, iar din 2014 este global executive creative director pentru.

Cea mai buna prietena a Valentinei Pelinel arunca bomba

Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar showbizul romanesc a sarit in aer! Prietena cea mai buna a blondei a facut declaratii incendiare despre acest subiect, scrie antenastars. ro. Roxana.

Politehnica - cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance

Universitatea Politehnica din Bucuresti este cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), ocupand pozitia 621 in clasamentul international. Alte universitati din Romania care au reusit sa intre in clasificare sunt: Universitatea Bobes-Bolyai 690) si Universitatea din Bucuresti 726), informeaza Mediafax.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2015

Un juriu format din 19 specialisti ai handbalului si fanii din intreaga lume au desemnat-o pe Cristina Neagu drept cea mai valoroasa jucatoare din lume in anul 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )