Libnet.ro
UNICEF

19:00

Incident inaintea unui meci de fotbal; cel putin cinci persoane au fost grav ranite

Adevărul Adevărul,
 Incident inaintea unui meci de fotbal; cel putin cinci persoane au fost grav ranite

Cel putin cinci persoane - doi politisti si trei suporteri - au fost ranite grav inaintea unui meci de fotbal, anulat in cele din urma, intre doua echipe din Lubumbashi RD Congo), informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Afganistan: Cel putin 41 de morti in urma unui atentat sinucigas.

Un atentat sinucigas produs vineri intr-o moschee din provincia Faryab, din nordul Afganistanul, s-a soldat cu cel putin 41 de morti, potrivit unui bilant provizoriu, transmite AFP, citand autoritatile locale, informeaza Agerpres. Potrivit unui responsabil, 19 victime provin din randul trupelor de securitate afgane si 22 sunt civili, printre ei fiind si 5 copii. De asemenea, 30 de persoane au fost ranite, printre raniti numarandu-se si seful politiei provinciale. Atentatul a avut loc in ziua .

Siria. Cel putin 146 de persoane au murit in prima zi de armistitiu

Cel putin 146 de persoane au murit vineri in violentele din Siria, in prima zi a unui armistitiu nascut mort dar negociat dur de emisarul international Lakhdar Brahimi, a anuntat sambata Observatorul sirian.

Cel putin 146 de morti in prima zi a conflictului din Siria.

Cel putin 146 de persoane au murit, vineri, in Siria, in prima zi a unui armistitiu nascut mort dar negociat dur de emisarul international Lakhdar Brahimi, a anuntat sambata Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), transmite Mediafax. Organizatia neguvernamentala, care se sprijina pe o retea de militanti si surse medicale in spitale militare si civile in toata tara, a inregistrat 53 de civili, 50 de rebeli si 43 de solati ucisi vineri, un bilant care depaseste 100 de morti, ca in .

Siria: Cel putin 146 de persoane ucise in violentele din Siria

Cel putin 146 de persoane au murit ieri in violentele din Siria, in prima zi a armistitiului negociat de emisarul international, Lakhdar Brahimi, arata Antena3. ro.

Cel putin 10 angajati ai Ministerului Transporturilor, ridicati si dusi la audieri in dosarul Nasii din CFR

Cel putin zece angajati ai Ministerului Transporturilor, intre care si directori, au fost ridicati de anchetatori, joi dimineata, pentru a fi dusi la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, care.

Cel putin 10 persoane, ridicate de la Ministerul Transporturilor si duse la audieri in dosarul Nasii din CFR

Cel putin zece persoane, intre care si directori, au fost ridicate de anchetatori, joi dimineata, de la Ministerul Transporturilor, pentru a fi duse la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, care instrumenteaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )