Libnet.ro
UNICEF

05:45

Incident socant in Valcea. O femeie arbitru a fost lovita fara mila in fata de un jucator care primse cartonas rosu

Antena3 Antena3,
Incident socant in Valcea. O femeie arbitru a fost lovita fara mila in fata de un jucator care primse cartonas rosu

Incident socant la un meci de liga a IV-a. O arbitra femeie a fost lovita cu pumnul, in fata, de un jucator caruia ii daduse cartonas rosu. Scenele au avut loc la partida dintre Viitorul Valea Mare si. continuă pe Antena3

Poveste ireala la Iasi. O femeie a mers cu buletinul sa reclame ca masina i-a fost lovita, desi nu avea permis de conducere

Politistii din Iasi s-au confruntat zilele trecute cu un caz inedit. O femeie de 34 de ani, din oras, a mers sa reclame ca masina i-a fost lovita, desi soferita nu avea permis de conducere.

Vreme extrema in Europa. Insula Ibiza a fost lovita de o tornada devastatoare

Fenomenele extreme fac ravagii in vestul Europei. in Spania, un om a murit in inundatiile masive, iar alti doi sunt dati disparuti. Insula Ibiza a fost lovita de o tornada devastatoare, care a smuls din.

Incident socant in Oslo! Un barbat inarmat a furat o ambulanta si a intrat in trecatorii aflati pe strada

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a intrat in oamenii aflati pe strada. Incidentul s-a petrecut in Oslo. Presa externa scrie ca ar fi vorba de un atacator inarmat, care a furat o.

O copila de 12 ani a fost lovita de tren in timp ce traversa calea ferata cu casti in urechi

O fata de 12 ani din orasul aradean Lipova a fost accidentata de tren, in timp ce traversa calea ferata din oras pe un pasaj improvizat si purtand casti audio in urechi, partea inferioara a piciorului.

Doi oameni au murit dupa ce masina lor a fost lovita de tren, in Dambovita

Doua persoane au murit, duminica seara, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de un tren. Accidentul a avut locla o trecere la nivel cu calea ferata din judetul Dambovita. Centrul.

Tanara batuta crunt de sotul violent. A ajuns in spital dupa ce a fost lovita cu pumnii in fata

O tanara a ajuns in spital, dupa ce a fost batuta crunt de sotul ei. Femeia a ajuns in spital, iar barbatul este anchetat penal.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )