Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vreme extrema in Europa. Insula Ibiza a fost lovita de o tornada devastatoare

Antena3 Antena3,
Vreme extrema in Europa. Insula Ibiza a fost lovita de o tornada devastatoare

Fenomenele extreme fac ravagii in vestul Europei. in Spania, un om a murit in inundatiile masive, iar alti doi sunt dati disparuti. Insula Ibiza a fost lovita de o tornada devastatoare, care a smuls din. continuă pe Antena3

Incident socant in Valcea. O femeie arbitru a fost lovita fara mila in fata de un jucator care primse cartonas rosu

Incident socant la un meci de liga a IV-a. O arbitra femeie a fost lovita cu pumnul, in fata, de un jucator caruia ii daduse cartonas rosu. Scenele au avut loc la partida dintre Viitorul Valea Mare si.

Poveste ireala la Iasi. O femeie a mers cu buletinul sa reclame ca masina i-a fost lovita, desi nu avea permis de conducere

Politistii din Iasi s-au confruntat zilele trecute cu un caz inedit. O femeie de 34 de ani, din oras, a mers sa reclame ca masina i-a fost lovita, desi soferita nu avea permis de conducere.

O copila de 12 ani a fost lovita de tren in timp ce traversa calea ferata cu casti in urechi

O fata de 12 ani din orasul aradean Lipova a fost accidentata de tren, in timp ce traversa calea ferata din oras pe un pasaj improvizat si purtand casti audio in urechi, partea inferioara a piciorului.

Doi oameni au murit dupa ce masina lor a fost lovita de tren, in Dambovita

Doua persoane au murit, duminica seara, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de un tren. Accidentul a avut locla o trecere la nivel cu calea ferata din judetul Dambovita. Centrul.

Tanara batuta crunt de sotul violent. A ajuns in spital dupa ce a fost lovita cu pumnii in fata

O tanara a ajuns in spital, dupa ce a fost batuta crunt de sotul ei. Femeia a ajuns in spital, iar barbatul este anchetat penal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2849 seconds )