Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incident la Spitalul Sfantul Pantelimon Un salon, evacuat din cauza unei probleme la un neon din care a inceput sa iasa fum

Hotnews Hotnews,
 Incident la Spitalul Sfantul Pantelimon Un salon, evacuat din cauza unei probleme la un neon din care a inceput sa iasa fum

Un salon de Terapie Intensiva a Spitalului Sfantul Pantelimon din Bucuresti a fost evacuat, dupa ce dintr-un neon a inceput sa iasa fum, dar nu a luat foc. Pacientii au fost mutati in salonul alaturat. continuă pe Hotnews

Evacuari la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala: pacientii, scosi dintr-un salon ATI inundat de fum de la o lampa cu neon defecta VIDEO

Doi pacienti au fost evacuati duminica seara dintr-un salon al spitalului Sfantul Pantelimon, dupa ce incaperea s-a umplut de fum din cauza unui corp de iluminat defect.

Fum intr-un salon la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti. Pacientii de la ATI, evacuati

Mai multi pacienti de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a spitalului Sfantul Pantelimon au fost evacuati, in aceasta seara, dupa ce intr-un salon a iesit fum.

Fum gros la ATI, la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Pacientii, evacuati. Managerul unitatii medicale: Ne-am speriat toti

Un salon de Terapie Intensivaal Spitalului Sfantul Pantelimon din Capitala s-a umplut de fum, duminica. Pacientii au fost evacuati. Incidentul are loc la doar doua zile dupa ce un incendiu ce a.

E la un pas sa fie demis! Poporul, nemultumit de presedinte din cauza pandemiei si a libertatilor

Potrivit unui deputat din Franta, presedintele Emmanuel Macron risca sa fie demis. Asta din cauza nemultumitor generate de gestionarea pandemiei de coronavirus si de limitarea libertatilor cetatenilor francezi. Emmanuel Macron, la un pas sa fie demis din functie Fost candidat la presedintie, deputatul francez Nicolas Dupont-Aignan, avertizeaza ca, din cauza limitarilor impuse in contextul pandemiei .

Peste 2,19 milioane de persoane au murit din cauza pandemiei in intreaga lume de la finalul anului 2019

Peste 2,19 milioane de persoane au murit din cauza pandemiei de coronavirus in intreaga lume de la finalul anului 2019.

Drumul Transbucegi, inchis din cauza unei avalanse

Transbucegi, drumul judetean care face legatura, prin munti, intre Sinaia si Cabana Piatra Arsa, este inchis, vineri, din cauza unei avalanse, anunta Politia Prahova.

Trafic rutier restrictionat, joi dimineata, in sud-estul tarii, din cauza conditiilor meteo

Traficul rutier este restrictionat, joi dimineata, in sud-estul tarii, din cauza ninsorii viscolite si a vizibilitatiireduse. Centrul Infotrafic anuntaca, la primele ore ale zilei este.

UPDATE O aeronava care trebuia sa transporte in Belgia un pacient din Iasi cu arsuri a revenit la sol din cauza unor defectiuni la instalatia de presurizare Pacientul asteapta de o saptamana transferul

O aeronava care trebuia sa transporte in Belgia, joi, un pacient din Iasi cu arsuri a revenit la sol din cauza unor defectiuni la instalatia de presurizare. Functionarea necorespunzatoare a fost observata dupa ce a plecat de la Timisoara, unde a alimentat. Pana la reprogramarea zborului, pacientul a fost transportat la Bucuresti, fiind internat la Spitalul Floreasca. Inspectoratul General de Aviatie spune ca avionul a iesit din reparatii capitale la motor in decembrie 2020, dar instalatia de presurizare nu a facut obiectul reviziei, relateaza News. ro.

Italia prelungeste suspendarea zborurilor dinspre Brazilia, din cauza noii tulpini de coronavirus

Ministrul Sanatatii Roberto Speranza a anuntat ca Italia a prelungit suspendareazborurilor din Brazilia, relateaza Reuters. Am semnat o noua ordonanta prin care se extinde blocarea zborurilor care.

Mii de polonezi au protestat a treia zi consecutiv din cauza legii avortului

Mai multe mii de polonezi au iesit din nou vineri seara pe strazile capitalei Varsovia pentru a-si exprima furia, ca urmare a intrarii in vigoare a unei controversate decizii a justitiei care interzice practic avortul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )