Libnet.ro
UNICEF

22:15

Incidente la un miting din fata guvernului pentru demisia lui Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Incidente la un miting din fata guvernului pentru demisia lui Ponta

Mai multe incidente au loc la un miting din Piata Victoriei, organizat de PMP, prin care se cere demisia primului-ministru. continuă pe Ziarul Bursa

Cateva sute de persoane protesteaza in fata Guvernului, cerand demisia lui Ponta

Cateva sute de persoane protesteaza, in aceasta seara, in fata Guvernului, cerand demisia premierului Victor Ponta, urmarit penal de DNA pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor, potrivit surselor din presa.

Protest in fata Guvernului. Oamenii cer demisia premierului Ponta

Miting de protest in fata Guvernului. Aproximativ 200 de persoane s-au strans pentru a cere demisia premierului PontaAproximativ 200 de protestatari s-au strans in fata Palatului Victoria, pentru a protesta.

Ministrul Sanatatii: Ponta nu trebuie sa plece din fruntea Guvernului, mandatul sau e dat de votul romanilor

Ministrul Sanatatii crede ca premierul Victor Ponta nu trebuie sa plece din fruntea Guvernului, deoarece mandatul sau este dat de voturile cetatenilor romani si are o datorie fata de ei. Victor Ponta.

VIDEO Tensiuni intre protestatari si jandarmi, la mitingul neautorizat de la Guvern, pentru demisia lui Ponta

Mitingul PMP din Piata Victoriei, de duminica, la care au participat cateva sute de membri si simpatizanti ai formatiunii, condusi de presedintele PMP Eugen Tomac si de secretarul general Dorel Onaca, in cadrul caruia s-a cerut demisia premierului Victor Ponta s-a incheiat.

Presedintele Iohannis ii cere DEMISIA lui Victor Ponta. Premierul NU vrea sa plece din fruntea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis poate dispune SUSPENDAREA din functie a premierului Victor Ponta, deoarece fata de acesta DNA cere urmarirea penala pentru infractiuni de conflict de interese savarsite in calitate de premier. Aceasta norma legala este prevazuta in Legea 115/1999 privind raspunderea ministeriala, articolul 17.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )