Libnet.ro
UNICEF

16:45

Incidente violente la EURO 2016. Cinci persoane au fost ranite, doua sunt in stare critica

Antena3 Antena3,
Incidente violente la EURO 2016. Cinci persoane au fost ranite, doua sunt in stare critica

Un fan englez e resuscitat de politisti la Marseille dupa un atac organizat al ultrasilor rusi. Un al doilea suporter ar fi in stare critica, conform prosport. ro. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Incidente violente la EURO 2016. Cel putin o persoana este in stare critica. Politistii au folosit gaze lacrimogene

Un fan englez e resuscitat de politisti la Marseille dupa un atac organizat al ultrasilor rusi. Un al doilea suporter ar fi in stare critica, conform prosport. ro. Stire in curs de.

Doar 21 de jucatori peste 35 de ani la Euro 2016. Rat si Sanmartean au fost inclusi de UEFA in echipa ideala

Veteranii romani Razvan Rat 35 de ani) si Lucian Sanmartean 36 de ani) au fost inclusi de UEFA in echipa ideala a jucatorilor de peste 35 de ani de la Campionatul European din Franta.

Incidente la EURO 2016. Politia franceza este in alerta! Ciocniri violente intre suporterii englezi si cei rusi, la Marsilia

Scene de lupta pe strazile din orasul Marsilia, intre suporterii englezi, cei rusi si politistii francezi. Politistii au folosit gaze lacrimogene dupa ce mai multi englezi si rusi au.

Accident grav la Craiova. SASE persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite, joi seara, in urma unui accident rutier care a avut loc la intrarea in Craiova, dinspre Facai.

FOTO: Papua Noua Guinee: Politia a deschis focul asupra studentilor. Sapte persoane ar fi fost ranite

Cel putin sapte persoane au fost ranite, miercuri, in Noua Guinee, dupa ce politia a deschis focul asupra mai multor studenti care manifestau in capitala Port Moresby.

Parcul IOR din Capitala este pregatit pentru EURO 2016. Un spatiu urias a fost amenajat pentru suporteri (VIDEO)

Suporterii nationalei au incepand de maine posibilitatea de a viziona in aer liber, in Bucuresti, meciurile de la Euro 2016. Pentru ca in parcul IOR, pentru 30 de zile.

EURO 2016 Un suporter britanic se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost batut crunt de rusi. Altercatii violente la Marsilia, in zona Portului Vechi

Un suporter britanic a fost calcat in picioare, in timpul altercatiilor violente de pe strazile din Marsilia dintre fanii Angliei si cei ai Rusiei. Starea barbatului este critica.

EURO 2016 Un suporter britanic se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost batut crunt de rusi.Violentele de la Marsilia, soldate cu 31 de raniti si 6 arestati!

Un suporter britanic a fost calcat in picioare, in timpul altercatiilor violente de pe strazile din Marsilia dintre fanii Angliei si cei ai Rusiei. Starea barbatului este critica.

UPDATE. Atentat sinucigas la Bagdad. 22 de persoane au murit si 70 au fost ranite

Opt persoane au murit si cel putin 30 au fost ranite, joi dimineata, intr-o zona din estul Bagdadului, ca urmare a unui atentat cu autovehicul capcana.

Accident grav in Constanta: Noua persoane au fost ranite, dupa impactul unui microbuz al Jandarmeriei cu un autoturism

Un grav accident rutier a fost provocat marti noaptea, in jurul orei 22,15, dupa ce soferul unui microbuz al Jandarmeriei a intors masina pe DN 3 peste linia dubla continua, intre Constanta si Valu lui Traian, si a fost izbit in plin de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar pe sensul sau de mers.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )