Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCOMPARABIL! Ea a fost PRIMA FEMEIE MINISTRU din istoria Romaniei: Avea studii in America si a revolutionat medicina! Vasilica...

B1 B1,
INCOMPARABIL! Ea a fost PRIMA FEMEIE MINISTRU din istoria Romaniei: Avea studii in America si a revolutionat medicina! Vasilica...

Viorica-Vasilica Dancila este pe punctul de a definitiva lista cabinetului alaturi de care isi va exercita mandatul de prima femeie prim-ministru al tarii. Putini stiu insa ca Romania a mai av. continuă pe B1

Statistica alarmanta. Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istoria masuratorilor meteo

Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istoria masuratorilor meteo, a anuntat joi Organizatia Meteorologica Mondiala WMO), un organism specializat al ONU, relateaza site-ul agentiei.

Povestea primei femei ministru din Romania. A deschis prima clinica de neurochirurgie din tara noastra

In 1946, Florica Bagdasar, medic specialist in neuropsihiatria infantila, devenea prima femeie ministru din Guvernul Romaniei. Printre primele reprezentari ale femeilor in Guvernul.

Rememorarea celui mai controversat conflict armat din istoria Romaniei, in care armata bolsevica a asediat Galatiul

In aceasta confruntare, care a avut loc 20-22 ianuarie 1918 au conlucrat la apararea orasului trei arme ale Armatei Romane - marina, trupele terestre, aviatia - un caz unic pentru o batalie desfasurata pe teritoriul Romaniei in Primul Razboi Mondial. Comemorarea evenimentului va prilejui inaugurarea monumentului Aparatorii orasului Galati, refacut recent, dupa ce fusese demolat dupa Al Doilea Razboi Mondial, la cererea rusilor.

Prima femeie-salvamontist din Arges: drumul de la birou la salbaticia muntilor

Alexandra are 24 de ani, lucreaza in HR si este, de cateva saptamani, prima femeie salvamontist din Arges. Are o conditie fizica foarte buna, o determinare uriasa si ambitie cat cuprinde ca sa vrea sa urce pe munte pentru a salva vieti.

Cine este prima femeie-salvamontist din Arges: drumul de la birou la salbaticia muntilor

Alexandra are 24 de ani, lucreaza in HR si este, de cateva saptamani, prima femeie salvamontist din Arges. Are o conditie fizica foarte buna, o determinare uriasa si ambitie cat cuprinde ca sa vrea sa urce pe munte pentru a salva vieti. A depus cerere de candidatura, ca aspirant, la Salvamont Arges, care i-a urat bun-venit dupa un interviu in care i-a convins pe veteranii acestui serviciu ca este facuta pentru asta, ca e gata sa se implice.

Cine este Viorica Dancila, PRIMA FEMEIE PREMIER al Romaniei: DETALII DIN TRECUTUL mai putin stiut al viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Cine este Viorica Dancila, prima femeie premier al Romaniei: Detalii din trecutul viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Marea Britanie: A fost numit primul ministru al Singuratatii

In Marea Britanie a fost numit primul ministru al Singuratatii, care are misiunea de a continua activitatea deputatei Jo Cox si de a lua masuri in ceea ce priveste izolarea resimtita de mai mult de una din zece persoane, noteaza Reuters.

Povestea celui mai bogat cuplu din istoria lumii

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, nu a fost singur cand a creat de la zero cea mai mare companie de retail online, pe care analistii o estimeaza ca fiind prima companie din lume cu potentialul de a atinge.

Decembrie 2017, cea mai intunecata luna din istoria Moscovei. Soarele a iesit din nori doar 6 minute

Decembrie este cea mai putin luminoasa luna in intreaga Rusie, iar Moscova vede soarele, in medie, timp de 18 ore. In ultima luna a anului trecut, insa, capitala Rusiei a fost lipsita aproape total de lumina soarelui, scrie Moscow Times, citand portalul de specialitate Meteonovosti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )