Libnet.ro
UNICEF

20:30

INCREDIBIL: Cum arata casele din Detroit care pot fi cumparate cu doar cateva sute de dolari.

România Liberă România Liberă,
INCREDIBIL: Cum arata casele din Detroit care pot fi cumparate cu doar cateva sute de dolari.

Detroit a devenit, joi, cel mai mare oras american care s-a declarat in faliment. Dupa ce a fost o adevarata bijuterie a industriei americane, Detroit a pierdut mai mult de o jumatate din populatie in doar sase decenii, iar marile companii au parasit orasul si au lasat in urma sute de mii de someri. Unul dintre efectele crizei cu care se confrunta celebrul oras american este reprezentat de prabusirea pietei imobiliare. In prezent, proprietarii unor case din Detroit si-au scos locuintele la . continuă pe România Liberă

Romgaz produce energie din gazele care nu pot fi introduse in retea

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias, controlat de stat, a inceput sa utilizeze gazele din zacamintele nou descoperite care nu pot fi livrate in sistemul national de transport pentru productia de electricitate in unitati de putere redusa.

Piata imobiliara din Detroit este la pamant: Casele sunt scoase la vanzare si la 100 de dolari

Detroit, unul dintre cele mai invidiate orase americane, tocmai pentru cartierele de case, acum a devenit pustiu. Din cauza caderii pietei imobiliare, una din cinci case este nelocuita si scoasa la vanzare, la.

Cum arata Pamantul din vecinatatea planetei Saturn

Pentru cei ce se intreaba cum arata planeta noastra vazuta din perspectiva unor posibili extrateresti, raspunsul este destul de dezamagitor. Cercetatorii americani de la NASA au facut o poza Pamantului.

Come Back, o cafenea-patiserie germana din Brasov care se va extinde in toata tara

Cand am venit in Romania si am vazut ca nu este niciun Back , am stiut ca va trebui sa fac unul. Afirmatia ii apartine Danielei Kasper, o brasoveanca revenita in tara dupa o lunga perioada petrecuta in Germania, care este mai cunoscuta datorita afacerilor pe care le face in domeniul imobiliar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )