Libnet.ro
UNICEF

16:01

Indonezia: Mai multi pasageri au fost raniti, dupa o evacuare de urgenta a unui avion

B1 B1,
Indonezia: Mai multi pasageri au fost raniti, dupa o evacuare de urgenta a unui avion

In Indonezia, mai multi pasageri au fost raniti vineri dupa ce un avion, operat de Lion Air, a fost evacuat pe pista aeroportului, relateaza DPA, citat de Agerpres. Purtatorul de cuvant al Ministerului. continuă pe B1

SUA: Un avion a aterizat de urgenta dupa ce mai multi pasageri au lesinat

Mai mullti pasageri au lesinat intr-un avion comercial care efectua o cursa interna in Statele Unite, pilotii fiind nevoiti spa efectueze o aterizare de urgenta, informeaza Washington Post. Incidentul a.

Pasageri raniti in Indonezia, dupa o evacuare de urgenta a unui avion provocata de fum

Mai multi pasageri au fost raniti vineri dupa ce un avion indonezian a fost evacuat pe pista aeroportului din cauza depistarii de fum in cabina, relateaza DPA, citand surse oficiale. in avionul operat de Lion.

Carambol pe o autostrada din Statele Unite. Un om a murit si cel putin 25 au fost raniti

Un om a murit si cel putin 25 au fost raniti intr-un carambol produs pe o autostrada din Statele Unite. Agentii de circulatie spun ca initial s-au ciocnit doua camioane. Cum soseaua era aglomerata iar drumul.

Iohannis: Romania este dispusa sa trimita mai multi experti in zona Marii Mediterane

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara, dupa reuniunea extraordinara a Consiliului European, ca este necesara solidaritatea cu statele riverane Marii Mediterane in privinta migrantilor si a spus ca Romania este dispusa, daca se solicita, sa trimita mai multi experti in zona, potrivit surselor din presa.

Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex, agentia Uniunii Europene pentru securitate si frontiere externe, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a participat la summitul european extraordinar convocat dupa suita de tragedii din Marea Mediterana, in care si-au pierdut viata mii de imigranti africani.

Tarile UE cu cei mai multi utilizatori de internet

Germania, Marea Britanie si Franta sunt tarile Uniunii Europene cu cei mai multi utilizatori de internet, potrivit datelor Internet World Stats .

SUA: Cel putin 12 raniti, dupa prabusirea unei scene la un liceu

Cel putin 12 persoane au fost ranite, joi, dupa ce o scena s-a prabusit in timpul unui spectacol la un Liceul din statul american Indiana, au anuntat autoritatile, relateaza AP, conform Mediafax.

ONU: 115 copii ucisi si alti 172 au fost raniti in Yemen

Cel putin 115 copii au fost omorati si 172 raniti in Yemen, de cand coalitia condusa de Arabia Saudita a lansat atacuri aeriene asupra acestei tari, informeaza Organizatia Natiunilor Unite ONU), citata de Al Jazeera.

Incendiu puternic la un camin universitar din Moscova. Peste 40 de studenti au fost raniti

Aproximativ 40 de studenti straini, care studiaza la Universitatea de Medicina din Moscova, au fost spitalizati in urma unui incendiu declansat intr-un camin din sud-vestul capitalei ruse, anunta surse.

Macedonia. Mai multi barbati inarmati au atacat o sectie de politie

In jur de 40 de barbati inarmati au atacat o sectie de politie din Goshince, nordul Macedoniei, si au preluat controlul acesteia. Atacatorii au parasit incinta liberi, dupa cateva ore. Atacatorii erau membri.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )