Libnet.ro
UNICEF

16:31

Iohannis: Romania este dispusa sa trimita mai multi experti in zona Marii Mediterane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis: Romania este dispusa sa trimita mai multi experti in zona Marii Mediterane

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara, dupa reuniunea extraordinara a Consiliului European, ca este necesara solidaritatea cu statele riverane Marii Mediterane in privinta migrantilor si a spus ca Romania este dispusa, daca se solicita, sa trimita mai multi experti in zona, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex, agentia Uniunii Europene pentru securitate si frontiere externe, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a participat la summitul european extraordinar convocat dupa suita de tragedii din Marea Mediterana, in care si-au pierdut viata mii de imigranti africani.

Klaus Iohannis, la finalul Consiliului European: Romania, dispusa sa trimita mai multi experti in zona Marii Mediterane. E nevoie de solidaritate cu statele care au povara cea mai mare (VIDEO)

Oficialii europeni au convenit sa tripleze fondul de salvare a imigrantilor din Marea Mediterana in urma Consiliului European extraordinar de la Bruxelles. Astfel, bugetul de salvare maritima Triton va fi de 120 de.

Business Report: Bucurestiul retrocedat: bulevarde, lacuri si paduri, pe harta pretentiilor; O meserie aproape disparuta in Romania este printre cele mai bine platita in America; Cum hranesti cu sute de milioane un mastodont de miliarde: CE Hunedoara - i

Devine legal. Cine decide soarta bacsisului?Gata, se trage linie! De la 1 Mai avem bacsis legal. Ce spun hotelierii si managerii din turism? Ei bine. Deruta de pe pietele financiare blocheaza tendintele, iar banii cauta din nou adapost in fata riscurilor. Este vremea deciziilor prudente si nu a celor.

Indonezia: Mai multi pasageri au fost raniti, dupa o evacuare de urgenta a unui avion

In Indonezia, mai multi pasageri au fost raniti vineri dupa ce un avion, operat de Lion Air, a fost evacuat pe pista aeroportului, relateaza DPA, citat de Agerpres. Purtatorul de cuvant al Ministerului.

Tarile UE cu cei mai multi utilizatori de internet

Germania, Marea Britanie si Franta sunt tarile Uniunii Europene cu cei mai multi utilizatori de internet, potrivit datelor Internet World Stats .

Seful Centrului pentru Securitate Cibernetica: Romania este atacata zilnic de hackeri din afara tarii

Romania este atacata zilnic de hackeri organizati in structuri de tip blackhat din afara tarii sau chiar din interior, a declarat, miercuri, directorul Centrului National de Raspuns pentru Securitate Cibernetica, Augustin Jianu.

Viitorul in HR: lucram pentru mai multi angajatori, ne angajam in holocratie si urcam managementul pe tocuri

Viitorul pe piata muncii este din ce in ce mai flexibil, mai mult in avantajul angajatilor, cu joburi pentru suflet si cu contracte cu zero ore de munca, in opinia managerilor de HR din Romania. Ce alte tendinte vor dicta in recrutare si gestionarea.

SUA: Un avion a aterizat de urgenta dupa ce mai multi pasageri au lesinat

Mai mullti pasageri au lesinat intr-un avion comercial care efectua o cursa interna in Statele Unite, pilotii fiind nevoiti spa efectueze o aterizare de urgenta, informeaza Washington Post. Incidentul a.

Seful Lugera: Romania este pe val, iar conditiile din piata sunt din ce in ce mai bune. Externalizarea serviciilor va fi principalul motor de dezvoltare in urmatorii ani

Romania s-a schimbat in ultimii ani si a ajuns sa fie una dintre cele mai tentante piete pentru companiile specializate in recrutare, cel putin asta sustin reprezentantii Lugera, unul dintre cei mai importanti recruteri la nivel local.

PiCCJ: O investigatie in cazul inchisorii CIA din Romania este in lucru la Sectia Penala

----------- *ACTUALIZARE 17:09 Investigatia autoritatilor romane privind plangerea sauditului Abd al-Rahim Hussayn Muhammad al-Nashiri, care sustine ca a fost inchis intr-o inchisoare CIA din Romania, se afla in lucru la procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ), arata un comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )