Libnet.ro
UNICEF

18:45

Industria cinematografica din Romania ar putea crea 4.000 de locuri de munca, daca statul s-ar implica: Impactul in economie, un miliard de lei

B1 B1,
Industria cinematografica din Romania ar putea crea 4.000 de locuri de munca, daca statul s-ar implica: Impactul in economie, un miliard de lei

Industria cinematografica din Romania, daca ar primi ajutorul statului, ar crea 4. 000 de locuri de munca noi. Impactul asupra economiei ar fi de circa un miliard de lei. nici statul nu ar iesi in. continuă pe B1

Un studiu al Pwc recomanda o schema de ajutor financiar pentru industria cinematografica din Romania. In prezent, 20 de state din UE aplica asemenea scheme

Includerea industriei cinematografice intre sectoarele eligibile pentru acordarea ajutoarelor de stat ar putea duce la cresterea acestui sector pana la o valoare de aproape 250 de milioane de Euro, se arata intr-un studiu al PwC Romania. Aplicarea schemelor de ajutor de stat ar putea duce la cresterea de pana la 5 ori a productiilor de film realizate in Romania, ducand la o valoare de aproape 250 de milioane de Euro anual, precum si la crearea de pana la 4000 de noi locuri de munca in industriile creative si in cele conexe, mai spun autorii studiului. Romania dispune de 81 de cinematografe si o caravana. In 2015 au avut loc aproape 500. 000 de proiectatii vizionate de peste 11 milioane de spectatori sursa datelor).

Protest la Guvern, anuntat de Asociatia Profesionala a Prestatorilor de Servicii in Silvicultura din Romania

Asociatia Profesionala a Prestatorilor de Servicii in Silvicultura din Romania APPSS-RO) anunta ca va protesta la sediul Guvernului Romaniei, miercuri, 20 iulie, in intervalul orar 11. 00, reclamand disfunctiile existente in implementarea proiectelor de reconstructie ecologica forestiera pe terenuri degradate.

Primul Smart City din Romania, la Oradea: cum se va realiza proiectul

Asociatia Cluj IT dezvolta strategia integrata de informatizare a municipiului Oradea. Este prima abordare structurata din Romania inspre dezvoltarea unui Smart City oras inteligent). Proiectul ii va asigura municipiului Oradea un avantaj competitiv.

Americanii de la Forever 21 intra pe piata din Romania. Unde deschid primul magazin

Brandul de fashion Forever 21 si-a anuntat planul de a intra pe piata din Romania, prin deschiderea primului sau magazin in Bucuresti, in aceasta toamna. Magazinul va fi amplasat in ParkLake, noul centru comercial care va fi inaugurat in septembrie, va.

Ce salariu are Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Cartile publicate il ajuta sa-si mareasca leafa

Probabil multa lume se intreaba ce salariu are Marian Godina. Cel mai simpatic politist din Romania, cunoscut pentru modul amuzant in care povesteste intamplarile de la serviciu,.

Presedintele Consiliului National al Elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei: Tanarul sustine ca pragul de 0,5 puncte pentru modificara notei de la Bac este unul discriminatoriu (VIDEO)

Elevii s-au suparat pe Guvern. Presedintele elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei. Motivul: pragul de 0,5 puncte pentru modificara notei de la Bac este unul discriminatoriu.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri din Romania la evenimentele importante

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in ziua tentativei de lovitura de stat din Turcia. Conform Kantar media, Antena 3 a fost lider de audienta intreaga zi, dar si in intervalul orar 23:15 .

Anca Turcasiu a aparut asa pe o plaja din Romania. Trecatorii au ramas uluiti de cum arata vedeta

Anca Turcasiu 46 de ani) se afla zilele acestea intr-unul din locurile pe care le iubeste cel mai mult, marea. Spune ca este dependenta de litoral, dar din fotografiile publicate recent de diva, am putea sp.

Romania, granarul AFRICII. Egiptul a cumparat 300.000 de tone de cereale din Romania si Rusia

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC), entitatea responsabila pentru achizitiile strategice de grau in numele statului egiptean, a cumparat 300. 000 de tone de grau din Romania si Rusia.

Decizia luata de proprietarii restaurantelor McDonalds din Romania

Premier Restaurants Romania, compania care detine restaurantele McDonalds, isi reduce capitalul social 37 milioane lei 7,8 milioane euro), ca urmare a unui exces de lichiditate, banii urmand.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )