Libnet.ro
UNICEF

20:15

Infotrafic: Circulatie inchisa pe A2 Lehliu-Fetesti si pe noua drumuri nationale din sapte judete

B1 B1,
Infotrafic: Circulatie inchisa pe A2 Lehliu-Fetesti si pe noua drumuri nationale din sapte judete

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca traficul rutier este in continuare intrerupt, marti la pranz, din. continuă pe B1

Circulatie inchisa pe A2 intre Lehliu si Fetesti. Alte noua drumuri nationale din sapte judete au fost blocate

Circulatia este in continuare inchisa, marti, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe noua drumuri nationale din judetele Braila, Constanta, Ialomita, Tulcea, Buzau Vrancea si Galati, potrivit Centrului Infotrafic.

UPDATE. Circulatia a fost inchisa pe A1, A2, A3 si 16 drumuri nationale

UPDATE 15:50 -Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe 16 drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din.

LIVE TEXT Cod portocaliu de ninsori si viscol: Circulatie inchisa pe autostrazile A1, A2 si A3 si pe 17 drumuri nationale. Zboruri si trenuri anulate

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta, sambata dimineata, din cauza conditiilor meteo. Trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului. De asemenea, mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute. Totodata, toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic. Prahova: Trei localitati izolate dupa ce drumurile au fost inchise din cauza viscoluluiOra 17. 00 Circulatie inchisa si pe DN71 Bucuresti - Targoviste, pe tronsonul Moara Noua - BaldanaOra 15. 00 Opt curse aeriene anulate pe aeroporturile din CapitalaOra 14. 50 Circulatia este intrerupta pe toate autostrazile si pe 16 drumuri nationalePentru a afla situatia actualizata a drumurilor afectate de conditiile meteo puteti consulta pagina speciala a CNADNR.

LIVE TEXT Cod portocaliu de ninsori si viscol: Circulatie inchisa pe autostrazile A1, A2 si A3 si pe 16 drumuri nationale. Zboruri si trenuri anulate

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta, sambata dimineata, din cauza conditiilor meteo. Trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului. De asemenea, mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute. Totodata, toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic. Ora 15. 00 Opt curse aeriene anulate pe aeroporturile din CapitalaOra 14. 50 Circulatia este intrerupta pe toate autostrazile si pe 16 drumuri nationalePentru a afla situatia actualizata a drumurilor afectate de conditiile meteo puteti consulta pagina speciala a CNADNR.

Trafic intrerupt pe A1, A2 si 14 drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, luni seara, ca potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi precum si pe urmatoarele sectoare de drumuri nationale, astfel: - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Centura Bucuresti Ploiesti; - DN 21A Baraganu judetul Constanta) Tandarei judetul Ialomita) ; - DN 22 .

Trafic intrerupt pe A2, A3 si 14 drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, luni seara, ca potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi precum si pe urmatoarele sectoare de drumuri nationale, astfel: - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Centura Bucuresti Ploiesti; - DN 21A Baraganu judetul Constanta) Tandarei judetul Ialomita) ; - DN 22 .

Trafic intrerupt pe cele TREI autostrazi si 24 de drumuri nationale,.

Traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a trei autostrazi si pe 24 de drumuri nationale, conform Infotrafic: - A1 Bucuresti Pitesti ; - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Bucuresti Ploiesti ; - DN 1B Mizil judetul Prahova) Buzau; - DN 1D Albesti judetul Prahova) Urziceni judetul Ialomita) ; - DN 2 Afumati judetul Ilfov) Focsani judetul Vrancea) ; - DN 21 tronsoanele Calarasi .

Autostrazile si 23 de drumuri nationale, inchise.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a trei autostrazi si pe 23 de drumuri nationale: Citeste si: Din ce cauze se inchid autostrazile in Romania la prima ninsoare? - A1 Bucuresti Pitesti ; - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Bucuresti Ploiesti ; - DN 1B Mizil Prahova) .

LIVE TEXT Situatia in tara: Circulatie blocata in continuare pe A2 si A3 si pe 24 de drumuri nationale. Traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti, redeschis

Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 24 de drumuri nationale, in timp ce traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost redeschis, scrie agentia Mediafax.

LIVE TEXT Situatia in tara: Circulatie blocata in continuare pe A2 si A3 si pe 24 de drumuri nationale. Traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti, redeschis. Bucurestiul si Ilfovul ies de sub codul galben de viscol si ninsori

Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 24 de drumuri nationale, in timp ce traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost redeschis, scrie agentia Mediafax. Ora 09. 00 Meteorologii au emis luni dimineata doua avertizari cod galben si portocaliu pentru ninsori viscolite, valabile pentru 11 judete.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )