Libnet.ro
UNICEF

21:45

infrangere dureroasa pentru CFR Cluj! AS Roma a spulberat campioana Romaniei, cu scorul de 5-0!

B1 B1,
infrangere dureroasa pentru CFR Cluj! AS Roma a spulberat campioana Romaniei, cu scorul de 5-0!

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a suferit o infrangere crunta in fata echipei AS Roma, care s-a impus cu scorul de 5-0 in etapa a treia din grupele Europa League. AS Roma CFR Cluj: 5-0 . continuă pe B1

AS Roma CFR Cluj 5-0 live stream online Europa League. Meci de cosmar pentru campioana Romaniei! Cea mai grea infrangere suferita de CFR Cluj in Europa

UPDATE, ora 21:46 Seara de cosmar pentru CFR Cluj si Dan Petrescu la Roma. 0-5 pe Stadio Olimpico este cea mai grea infrangere europeana atat pentru campioana Romaniei, cat si pentru antrenorul de 52 de ani. Mkhitaryan, Ibanez, Mayoral, o dubla, si Pedro au marcat pentru gazde, care conduc grupa A, cu 7 puncte. Cu .

Avancronica meciului AS Roma CFR Cluj

Pentru CFR Cluj meciul de joi seara este de departe cel mai dificil din actuala campanie europeana.

Europa League: CFR Cluj, cea mai dura infrangere europeana din istorie (0-5 vs AS Roma)

CFR Cluj nu a contat, joi seara, pe Olimpico. AS Roma i-a provocat echipei pregatite de Dan Petrescu cea mai crunta infrangere din istoria participarilor in cupele europene, scor 5-0, in etapa a treia din grupele Europa League.

CFR Cluj a fost pulverizata pe Stadio Olimpico! Esec istoric pentru echipa lui Dan Petrescu

In etapa a treia a grupei A din Europa League,AS Roma a administrat campioanei Romaniei, CFR Cluj, cea mai categorica infrangere in cupele europene din istoria echipei, scor 5-0.

Dan Petrescu va semna cel mai mare contract al carierei! Ce se intampla cu CFR Cluj

Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, iar partida cu AS Roma ar putea fi ultima pentru el la campioana Romaniei. GSP anunta ca antrenorul in varsta de 52 de ani are doua oferte imposibil de refuzat. Cea mai tentanta pare a fi cea de la Al Nasr, in Arabia Saudita. Seicii au pus .

Roma n-a luat prizonieri cu CFR Cluj. Dezastru pentru Petrescu in Cetatea Eterna

AS Roma a invins de o maniera categorica pe CFR Cluj, cu 5-0 3-0), in etapa a 3-a din Grupa A in Europa League.

Dan Petrescu s-a razgandit, nu mai pleaca de la CFR Cluj dupa meciul cu AS Roma

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a razgandit si nu mai pleaca de la clubul ardelean dupa meciul cu AS Roma, dar anunta ca isi ia o perioada de pauza dupa partida cu FC Arges, profitand de intreruperea competitionala pentru intalnirile echipelor nationale.

Europa League: AS Roma - CFR Cluj Dan Petrescu: Ar fi miracolul carierei daca vom castiga

Dupa patru puncte acumulate in primele doua partide, pentru CFR urmeaza cel mai important test din Grupa A din Europa League. Formatia lui Dan Petrescu intalneste pe AS Roma, chiar pe Olimpico. Cu destule absente importante in lot, tehnicianul roman spune ca un rezultat pozitiv tine mai degraba de un miracol. Partida va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus.

Asa am trait Roma - CFR Cluj

Joi seara, de la 19:55, am transmis live text in aceasta pagina, meciul AS Roma - CFR Cluj, partida din etapa a 3-a in grupele Europa League.

Antrenorul echipei AS Roma se teme de CFR Cluj: Ne poate pune probleme

Paulo Fonseca, tehnicianul echipei italiene AS Roma, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj din Europa League intr-o conferinta de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )