Libnet.ro
UNICEF

21:30

infrangere dureroasa pentru Mircea Lucescu, la meciul 100 in Liga Campionilor

Antena3 Antena3,
infrangere dureroasa pentru Mircea Lucescu, la meciul 100 in Liga Campionilor

Echipa lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a fost invinsa in deplasarea de la Malmo, 1 - 0, intr-o partida contand pentru Grupa A a Ligii Campionilor. in aceeasi grupa, in derby-ul serii, PSG si Real Madrid. continuă pe Antena3

Mircea Lucescu la meciul 100 in Liga Campionilor. Tehnicianul contesta statistica UEFA

Sahtior Donetk intalneste miercuri seara pe Malmo in Grupa A din Liga Campionilor, iar pentru antrenorul Mircea Lucescu meciul are o conotatie speciala dincolo de importanta celor trei puncte.

infrangere dureroasa pentru Mircea Lucescu in Liga Campionilor

Echipa lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a fost invinsa in deplasarea de la Malmo, 1 - 0, intr-o partida contand pentru Grupa A a Ligii Campionilor. in aceeasi grupa, in derby-ul serii, PSG si Real Madrid.

Liga Campionilor: aniversare trista pentru Mircea Lucescu si o situatie incredibila la Madrid. Rezultatele serii

Miercuri seara au avut loc ultimele meciuri din etapa a treia a Ligii Campionilor. Mircea Lucescu a prins suta de partide ca antrenor in Liga, dar a pierdut in Suedia.

INFOGRAFIE Elogiu pentru Mircea Lucescu: va implini 100 de meciuri in Liga Campionilor

UEFA ii aduce un elogiu lui Mircea Lucescu, amintind ca miercuri, la partida dintre Malmo si Sahtior Donetk, antrenorul roman va sta pentru a 100-a oara pe banca la o partida din Liga Campionilor.

INFOGRAFIE Il Luce, omul-record. Mircea Lucescu intra astazi intr-o companie selecta, alaturi de Ferguson, Wenger, Ancelotti si Mourinho

Mircea Lucescu va bifa astazi meciul cu numarul 100 in Liga Campionilor, el avand mai multe partide decat toti ceilalti antrenori romani care au activat in aceasta competitie incepand din 1992, de cand UEFA schimbat formatul Cupei Campionilor.

Mircea Lucescu vorbeste despre pasiunea de a creste tineri jucatori

Aflat in fata meciului cu numarul 100 in Liga Campionilor, Mircea Lucescu a acordat un interviu pentru site-ul UEFA in care vorbeste despre preocuparea sa de a lucra cu tineri jucatori si de bucuria de a-i vedea evoluand pentru marile cluburi din Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )