Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cod galben de furtuna pe litoral si Valea Prahovei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cod galben de furtuna pe litoral si Valea Prahovei

Sud-estul judetului Constanta si zona subcarpatica a judetului Arges, nordul judetului Dambovita si zona de munte a judetului Prahova inclusiv statiunile de pe Valea Prahovei) se afla pentru aproximativ o ora sub cod galben de furtuna, informeaza. continuă pe Wall-Street Ro

Cod galben de furtuna pe litoral si Valea Prahovei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua atentionari de cod galben de vreme rea, pentru zone din Constanta si din Arges, Dambovita si Prahova. Sud-estul judetului Constanta si zona.

COD GALBEN DE FURTUNA. Vezi zonele vizate

Sud-estul judetului Constanta si zona subcarpatica a judetului Arges, nordul judetului Dambovita si zona de munte a judetului Prahova inclusiv statiunile de pe Valea Prahovei) se afla pentru aproximativ o.

Noi avertizari meteo: Cod galben de canicula pentru sud-estul tarii; cod galben de furtuni in vest

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari joi, de canicula, respectiv de ploi torentiale, prima vizand sud-estul tarii, iar cea de-a doua vestul tarii potrivit hartii).

Codul galben de canicula a fost prelungit. Cod galben de ploi, emis pentru vestul tarii (FOTO)

Codul galben de canicula a fost prelungit, joi, pana vineri la orele 19:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Valul de caldura va persista in sudul si sud-estul tarii, unde vremea va fi.

Valul de caldura persista in sud-est: Cod galben de canicula

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat vineri dimineata atentionarea meteorologica emisa joi, 12 judete si municipiul Bucuresti ramanand sub Cod galben de canicula si disconfort termic pana la ora 19,00, transmite Agerpres. Temperaturile maxime vor fi de 35-36 de grade, iar disconfortul termic accentuat.

Valea Prahovei s-a transformat in valea plangerii. Pe DN 1, dar si pe calea ferata, s-a mers cu viteza melcului. Urmeaza lungul drum spre casa

Valea Prahovei s-a transformat in valea plangerii pentru romanii care au ales sa sarbatoreasca acolo Sfanta Maria. Pe DN 1, dar si pe calea ferata s-a mers cu viteza melcului. Si dupa ce au ajuns intr-un.

INHGA: Cod galben de inundatii in Dobrogea

Raurile mici din Dobrogea sunt sub atentionare de cod galben de inundatii pana duminica la ora 6. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), citat de Mediafax.

Cod galben de vijelii in Constanta si Tulcea, pana la 21.45

Meteorologii au emis un cod galben de vijelii pentru judetele Constanta si Tulcea, pana la 21. 45, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod GALBEN de vijelie in patru judete

Meteorologii au emis, sambata, avertizare cod galben de vijelii si ploi torentiale pentru judetele Constanta, Arges, Dambavita si Prahova. Se asteapta si grindina si descarcari electrice, arata ANM.

Cod galben de inundatii in Bacau si Covasna

Raurile mici din bazinul Trotusului, judetul Bacau, si cele din bazinul superior al Raului Negru, judetul Covasna, sunt sub atentionare de cod galben de inundatii pana la ora 03:00, informeaza Institutul.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )