Libnet.ro
UNICEF

01:06

Inmatricularile Dacia in Marea Britanie au crescut in noiembrie cu 41%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inmatricularile Dacia in Marea Britanie au crescut in noiembrie cu 41%

Inmatricularile Dacia in Marea Britanie au crescut cu 41% in noiembrie, la 2. 438 de autoturisme noi, in timp ce avansul din primele 11 luni ale anului a fost de 8,35%, la 24. 225 de unitati, potrivit datelor publicate de Asociatia britanica a. continuă pe Wall-Street Ro

Marea Britanie a inceput bombardamentele in Siria

Marea Britanie a lansat primele lovituri aeriene in Siria contra pozitiilor gruparii Statul Islamic joi dimineata, la cateva ore dupa unda verde din partea parlamentului, a anuntat Ministerul Apararii, potrivit AFP.

Marea Britanie si Romania conduc top-ul cheltuielilor de Craciun

Marea Britanie se pregateste sa cheltuiasca cel mai mult pe cadourile de Craciun din acest an, comparativ cu restul Europei, SUA si Australia, potrivit raportului INGb privind cheltuielile de Craciun si de Anul Nou.

Doi cetateni din Republica Moldova si Romania, cu afacere de succes in Marea Britanie

Ion Mereacre din Republica Moldova si Ion Bouaru din Romania dezvolta cu succes o afacere in industria geamurilor din Marea Britanie, reusind sa ofere locuri de munca pentru 220 de muncitori de pe ambele maluri ale Prutului, care au ales calea strainatatii.

Caru' cu Vedete: Scos din schema! Connect-R nu a fost invitat sa semneze reinnoirea contractului cu Antena 1; Anda Adam a devenit mama - Este cea mai fericita zi din viata mea; O moldoveanca in Marea Britanie

Cantareata Sinead O'Connor a incercat sa se sinucida Cantareata Sinead O'Connor, celebra pentru piesa Nothing compares to you, a incercat sa se sinucida cu o supradoza. Printesa Charlotte, la 6 luni. Uite cum arata in fotografiile realizate chiar de mama ei Surioara Printului George a crescut, iar fotografiile realizate de mama ei sunt superbe.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )