Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se inmultesc amenzile pentru Olaroiu! Tehnicianul roman a fost din nou pedepsit de arabi.

România Liberă România Liberă,
Se inmultesc amenzile pentru Olaroiu! Tehnicianul roman a fost din nou pedepsit de arabi.

Comisia de Disciplina a federatiei din Emiratele Arabe au luat din nou masuri impotriva antrenorului roman Cosmin Olaroiu. Tehnicianul a primit o suspendare de trei meciuri si o amenda de 20. 000 de euro. Oficialii federatiei Arabe au luat aceasta hotarare in urma declaratiilor facute de roman la adresa fostului sau club, Al Ain. Cosmin Olaroiu intrase in conflict cu cei de la clubul la care a lucrat, dupa ce acesta a ales sa plece la marea rivala din campionat, plecare pentru care tehnicianul . continuă pe România Liberă

Marea Britanie: Imprumuturile pentru studentii romani si bulgari au fost inghetate

Imprumuturile de studii pentru studentii romani si bulgari din Marea Britanie au fost inghetate dupa o crestere suspecta a numarului inscrierilor la facultatile britanice, potrivit Daily Telegraph.

Marea Britanie: Imprumuturile pentru studentii romani si bulgari au fost inghetate/ The Guardian: problema a fost inregistrata la colegiile private

Imprumuturile pentru studentii romani si bulgari din Marea Britanie au fost inghetate dupa o crestere suspecta a numarului inscrierilor la colegiile britanice, potrivit Daily Telegraph. The Guardian scrie ca problema a fost inregistrata la colegiile private, unde controlul scazut a creat anul acesta un deficit de peste 95 de milioane de Euro in bugetul Departamentului pentru afaceri. Potrivit presei britanice, se preconizeaza ca acest deficit va creste in urmatorii doi ani.

Propunere pentru fuziunea celor doua Universitati din Craiova

Adrian Mititelu a primit, miercuri, o scrisoare de la unul dintre fondatorii CS Universitatea Craiova prin care acesta ii propune patronului de la FC Universitatea Craiova sa fuzioneze cu echipa Primariei in schimbul a un milion de euro si 20% din actiunile viitorului club unic din Craiova.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )