Libnet.ro
UNICEF

21:45

INS: Cifra de afaceri din comertul auto a crescut cu 3,1 % in primele noua luni ale acestui an

B1 B1,
INS: Cifra de afaceri din comertul auto a crescut cu 3,1 % in primele noua luni ale acestui an

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primele noua luni fata de aceeasi perioada din 2013, atat ca serie bruta, cu 3,1%, cat si ca serie ajustata in functie de. continuă pe B1

Afacerile din comertul cu autovehicule si motociclete au crescut cu 3%

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primele noua luni atat ca serie bruta cu 3,1% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 3,0%, fata de perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2013, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Comertul auto a generat afaceri mai mari cu 3,1% in primele noua luni

Comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat, in primele noua luni, o cifra de afaceri mai mare, cu 3,1% ca serie bruta si cu 3% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, potrivit Institutului National de.

Comertul cu autovehicule si motociclete a crescut cu 3% in acest an

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut atat ca serie bruta cu 3,1% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 3,0% in perioada ianuarie - septembrie 2014, fata de perioada ianuarie - septembrie 2013, arata datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )