Libnet.ro
UNICEF

14:45

Comertul auto a generat afaceri mai mari cu 3,1% in primele noua luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comertul auto a generat afaceri mai mari cu 3,1% in primele noua luni

Comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat, in primele noua luni, o cifra de afaceri mai mare, cu 3,1% ca serie bruta si cu 3% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, potrivit Institutului National de. continuă pe Wall-Street Ro

Oltchim, afaceri mai mari cu 21,3%, la 436 milioane lei, in primele noua luni ale anului

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OT) a raportat in primele noua luni o cifra afaceri de 436 milioane lei 98 milioane euro), mai mare cu 21,3% comparativ cu nivelul de 359,4 milioane lei din perioada.

Ce economii pot face romanii cand fac cumparaturi online. Cele mai mari diferente de pret sunt la parfumuri si carti

Produsele cumparate online sunt cu pana la 40% mai ieftine fata de cele achizitionate din magazinele traditionale, cele mai mari diferente de pret inregistrandu-se in cazul parfumurilor si al cartilor, arata rezultatele studiului Price Index realizat in luna octombrie de compania de cercetare de marketing Millward Brown Romania.

INS: Cifra de afaceri din comertul auto a crescut cu 3,1 % in primele noua luni ale acestui an

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primele noua luni fata de aceeasi perioada din 2013, atat ca serie bruta, cu 3,1%, cat si ca serie ajustata in functie de.

Oltchim a avut afaceri cu 21,3% mai mari dupa noua luni, la 436 mil. lei

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OT) a raportat o cifra de afaceri de 436 milioane lei 98 milioane euro) in primele noua luni, cu 21,3% mai mare fata de nivelul de 359,4 milioane lei din perioada similara a anului trecut. Pierderile au fost.

Cemacon, afaceri cu 37% mai mari, in primele noua luni

Producatorul de caramizi Cemacon simbol: CEON) a inregistrat, in primele noua luni, o crestere a cifrei de afaceri brute de 37%, raportat la aceeasi perioada a anului 2013, ajungand astfel la 51,7 milioane lei, crestere ce a fost datorata, in cea mai mare parte, vanzarii de produse finite.

Rusia a incheiat un nou acord cu China, pentru livrari de gaze mai mari cu 30 miliarde metri cubi

Rusia a semnat un nou acord cu China, prin care Gazprom va livra inca 30 de miliarde de metri cubi de gaz catre China, dupa ce in luna mai cele doua tari au incheiat o intelegere privind furnizarea a 38 de.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )