Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce inseamna astazi Casa Regala a Romaniei

România Liberă România Liberă,
Ce inseamna astazi Casa Regala a Romaniei

Potrivit unui sondaj realizat de IRES in primavara acestui an, 65 la suta din romani au incredere mare si foarte mare in Familia Regala a Romaniei. Acelasi sondaj arata ca, in momentul publicarii datelor sondajului, un sfert dintre romani sustine ideea restaurarii monarhiei constitutionale. Sociologii spun ca exista doar o diferenta aparenta intre cele doua cifre. continuă pe România Liberă

Ce inseamna astazi Casa Regala pentru romani

Potrivit unui sondaj realizat de IRES in primavara acestui an, 65 la suta din romani au incredere mare si foarte mare in Familia Regala a Romaniei. Acelasi sondaj arata ca, in momentul publicarii datelor sondajului, un sfert dintre romani sustine ideea restaurarii monarhiei constitutionale. Sociologii spun ca exista doar o diferenta aparenta intre cele doua cifre.

Situatie dramatica la granita Romaniei. Familia unui roman care a murit in drum spre casa, blocata in vama de cinci ore

Situatie dramatica la granita Romaniei. Fiica unui barbat, care a murit pe drumul de intoarcere de la un spital din Germania, nu poate intra in tara cu masina in care se afla trupul.

Erdogan: Pucistii au actionat potrivit unui scenariu scris in strainatate. Occidentul ii sustine si pe ei si pe teroristi

Lovitura de stat esuata a fost planificata in afara granitelor Turciei, iar Occidentul ii sustine pe pucisti, a acuzat presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit AFP, citata de Belfast.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )