Libnet.ro
UNICEF

21 Mai.

Ce inseamna victoria lui Donald Trump pentru Marea Britanie de dupa BREXIT

România Liberă România Liberă,
Ce inseamna victoria lui Donald Trump pentru Marea Britanie de dupa BREXIT

Impactul remarcabilei victorii a lui Donald Trump asupra Regatului Unit dupa ruperea de Uniunea Europeana este greu de estimat. in linii mari, Tump este un fan al Marii Britanii. Sa nu uitam ca a ales Scotia pentru construirea celui mai grozav complex de golf din lume, scrie The Independent. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Victoria republicanului Donald Trump, intampinata cu un val de proteste, in mai multe state americane

Victoria republicanului Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite a starnit un val de nemultumiri. Astfel, sute de sustinatori furiosi ai candidatei democrate Hillary Clinton protesteaza pe strazi, in mai multe state, informeaza presa internationala.

Theresa May l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor: Abia astept sa colaboram pentru prosperitatea natiunilor noastre

Premierul britanic Theresa May l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite. Aceasta i-a scris despre legaturile speciale dintre cele doua tari si s-a a.

Vladimir Putin l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe republicanul Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din StateleUnite, informeaza Reuters. Putin si-a exprimat speranta ca.

Cuba, exercitii militare pentru un eventual razboi, dupa victoria lui Donald Trump

Dupa aflarea vestii ca Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, Cuba a anuntat miercuri ca va urma o saptamana de exercitii militare cu scopul de a fi pregatita pentru.

Ce spun celebritatile despre victoria lui Donald Trump: O noapte rusinoasa/ Plang/ Zborurile catre Canada sunt foarte ieftine/ Macar iarba e legala

Chris Evans, actorul care-l joaca pe Captain America in The Avenger, Ariana Grande, Cher si Lady Gaga sunt doar cateva dintre celebritatile care si-au aratat socul si dezamagirea in urma victoriei candidatului republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA. Acestea au scris pe Twitter mesaje precum o noapte rusinoasa pentru America, Canada ar trebui sa construiasca un perete si Trump nu va fi niciodata mai mult decat o toaleta, potrivit The Telegraph.

Igor Dodon, dupa victoria lui Donald Trump: Sa promoveze o politica mai putin agresiva in lume, o politica de apropiere de Est si de Federatia Rusa in mod aparte

Candidatul socialistilor in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a salutat alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite si i-a cerut acestuia sa aiba o.

Primul interviu al lui Donald Trump pentru presa din Romania: Deviza mea este afla tot ce poti despre lucrul pe care il intreprinzi

Noul presedinte al SUA Donald Trump a declarat pentru presa din Romania ca deviza sa este afla tot ce poti despre lucrul pe care il intreprinzi. Sfatul l-a primit de la tatal sau.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Donald Trump pentru numirea in functie de presedinte al SUA, asigurandu-l ca Romania se angajeaza ferm sa aprofundeze, si pe viitor, cooperarea bilaterala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a adresat o scrisoare de felicitare Presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, in care isi exprima disponibilitate de a colabora cu acesta in promovarea obiectivelor comune .

Orasul macedonean, Vesel, peste 100 de site-uri web care il ridica il slavi pe Donald Trump pentru profit: Utilizatorii, pacaliti cu articole inventate si teorii ale conspiratiei false (VIDEO)

Un oras din Macedonia este supranumit capitala europeana a site-urilor web care il sustin pe Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA. Buzzfeed a numarat peste 100 de astfel de.

PRIMA REACTIE din politica interna dupa REZULTATELE ALEGERILOR din SUA: PRU saluta victoria lui Donald Trump

Partidul Romania Unita a avut prima reactie din politica interna fata de noul presedinte al Americii, informeaza Stiri pe Surse. PRU a emis un comunicat in care saluta victoria in cursa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )