Libnet.ro
UNICEF

19:00

Inspectia Muncii a publicat ghidul pentru activitati de telemunca si munca la domiciliu

Antena3 Antena3,
Inspectia Muncii a publicat ghidul pentru activitati de telemunca si munca la domiciliu

Inspectia Muncii a publicat, vineri, un ghid prin care explica procedura de pentru introducerea in Registrul General de Evidenta a Salariatilor REGESREVISAL) a actelor aferente angajatilor care vor lucra de la domiciliu, telemunca sau prin aplicarea unui program individualizat de munca. continuă pe Antena3

Inspectia Muncii a elaborat un ghid pentru desfasurarea activitatilor de munca si telemunca la domiciliu (DOCUMENT)

Inspectia Muncii a publicat in cursul zilei de vineri, 6 noiembrie, Ghidul pentru desfasurarea activitatilor de munca si telemunca la domiciliu. Acesta explica procedura pe care angajatorii trebuie sa o.

PENTRU FIRMELE DIN SECTORUL TRANSPORTURILOR RUTIERE Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 650.000 de lei

Campania nationala de control in domeniul transporturilor rutiere, derulata de Inspectia Muncii, a scos la iveala incalcari ale legislatiei in vigoare si dezechilibre in relatia angajat - angajator, institutia aplicand amenzi de peste 650. 000 de lei.

Inspectia Muncii confirma legalitatea MediaSind in TVR

Intr-o adresa transmisa MediaSind TVR, Inspectia Muncii confirma faptul ca in perioada 2019-2020, ITM Bucuresti, institutia sa din subordine, a raspuns la 15 solicitari ale organizatiei noastre, soldate cu sanctiuni contraventionale in Societatea Romana de Televiziune: au fost efectuate controale specializate in urma carora au fost aplicate sanctiuni contraventionale si dispuse masuri de remediere, dupa caz, conform unui comunicat transmis de Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )