Libnet.ro
UNICEF

19:31

Instanta confisca peste SASE MILIOANE DE LEI din averea unui fost director CFR

Antena3 Antena3,
Instanta confisca peste SASE MILIOANE DE LEI din averea unui fost director CFR

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv confiscarea sumei de 6,3 milioane de lei 1,4 milioane euro), reprezentand averea nejustificata a fostului director CFR Calatori Alexandru Noaptes,. continuă pe Antena3

Instanta confisca 6,3 milioane de lei din averea fostului director CFR Alexandru Noaptes - decizie definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv confiscarea sumei de 6,3 milioane de lei 1,4 milioane euro), reprezentand averea nejustificata a fostului director CFR Calatori Alexandru Noaptes, informeaza Agerpres. Curtea Suprema a respins recursul declarat de Noaptes in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti din mai 2013. Decizia de confiscare vine in urma unei anchete a Agentiei Nationale de Integritate care a constatat in 2011 ca Noaptes nu poate justifica o mare parte din averea sa.

Instanta confisca peste 6 milioane de lei din averea fostului director CFR Alexandru Noaptes

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv confiscarea sumei de 6,3 milioane de lei 1,4 milioane euro), reprezentand averea nejustificata a fostului director CFR Calatori Alexandru Noaptes, potrivit surselor din presa.

Deputatii vor sa achizitioneze combustibil in valoare de 500.000 euro: Camera Deputatilor a adoptat un proiect de buget de peste 230 milioane lei

Deputatii si-au aprobat un proiect de buget in valoare de peste 236 de milioane de lei, cu peste un milion mai mare fata de 2014. Din banii acestia, cheltuielile de personal reprezinta in jur de 169 de milioane.

ICCJ confisca 1,4 milioane de euro din averea fostului director al CFR Calatori Alexandru Noaptes

Instanta suprema a decis confiscarea sumei de peste 6,4 milioane de lei aproximativ 1,4 milioane de euro) din averea fostului director al CFR Calatori Alexandru Noaptes, pe care acesta nu o poate justifica.

Curtea Suprema confisca 1,4 milioane de euro din averea fostului director al CFR Calatori, Alexandru Noaptes

O parte din averea fostului director al CFR Calatori va fi confiscata de Instanta Suprema. Asta pentru ca Alexandru Noaptes nu a putut explica o suma de 1,4 milioane de euro. Decizia Curtii Supreme este una irevocabila.

iCCJ a decis confiscarea sumei de 6,3 milioane lei a fostului director CFR Calatori Alexandru Noaptes

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv confiscarea sumei de 6,3 milioane de lei 1,4 milioane euro), reprezentand averea nejustificata a fostului director CFR Calatori Alexandru Noaptes. Instanta.

EximBank finanteaza Romelectro cu 54 milioane lei

EximBank a acordat companiei Romelectro SA unul dintre cei mai mari contractori generali pentru proiecte energetice) un plafon de finantare multiprodus de 54 milioane lei, destinat derularii unui contract pe 4 ani, de peste 29 milioane euro, pe care societatea l-a incheiat cu Transelectrica, potrivit unui comunicat al bancii trimis astazi redactiei.

Nuclearelectrica a depus 20 milioane lei la EximBank

Producatorul energetic Nuclearelectrica a constituit ieri, la Eximbank, un depozit la termen, fara prelungire, pentru 20 milioane lei, potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Vanzari de peste 14 milioane euro intermediate de Premier Estate

Premier Estate companie de consultanta si vanzari asistate pe segmentul rezidential) a intermediat in 2014 vanzari de peste 14 milioane euro in cele 7 proiecte gestionate in exclusivitate, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

245 de perchezitii la traficantii de tigari. Peste doua milioane de pachete de contrabanda, provenite din R. Moldova si Ucraina, au fost vandute in Romania

Autoritatile fac, marti, 245 de perchezitii la 110 persoane din trei grupari infractionale care au adus in tara si au vandut peste doua milioane de pachete de tigari de contrabanda, provenind din Republica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )