Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce se intampla daca ALDE iese de la guvernare. Dancila, obligata sa ceara votul de incredere al Parlamentului

Hotnews Hotnews,
 Ce se intampla daca ALDE iese de la guvernare. Dancila, obligata sa ceara votul de incredere al Parlamentului

Decizia lui Calin Popescu Tariceanu de a scoate ALDE de la guvernare, cu mai putin de trei luni inaintea alegerilor prezidentiale, o va obliga pe Viorica Dancila sa vina in fata Parlamentului pentru a cere un nou vot de incredere pentru un cabinet minoritar. continuă pe Hotnews

SURSE: ALDE iese de la guvernare si rupe coalitia cu PSD. Prima reactie a lui Traian Basescu

Ultima discutie din coalitia PSD ALDE a esuat, iar membrii formatiunii politice condusa de Calin Popescu Tariceanu urmeaza sa anunte oficial iesirea de la guvernare. ALDE ar urma sa poarte discutii cu Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. UPDATE ALDE a votat iesirea de la guvernare. Votul a avut loc in Biroul .

Surse: ALDE iese de la Guvernare. Discutiile din Coalitie au esuat

Liderii ALDE au decis in cursul zilei de lunica vor iesi de la Guvernare, iar coalitia ALDE-PSD se va destrama. Surse politice au declarat ca decizia va fi formalizata la ora 16,00 in cadrul.

Surse: ALDE iese la Guvernare

Liderii ALDE au decis in cursul zilei de lunica vor iesi de la Guvernare. Surse politice au declarat ca decizia va fi formalizata la ora 16,00 in cadrul sedintei Biroului Politic Central al.

Ramona Manescu anunta ca ramane ministru de Externe: Respect decizia ALDE de a iesi de la guvernare, dar imi asum sa raman. Nu am nicio indoiala ca voi fi exclusa din ALDE

Ramona Manescu spune ca va ramane ministru de Externe, chiar daca ALDE a decis sa iasa de la guvernare, iar toti membrii Cabinetului Dancila sa demisioneze. Ea a adaugat ca se asteapta sa fie exclusa din ALDE, dar ca nu va intra in PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )